Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu lui Olimpiu Moruţan după partida cu Slovenia: ”Vom risca din nou să ne entuziasmăm şi să ne dezumflăm la fel de repede!”

Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu lui Olimpiu Moruţan după partida cu Slovenia: ”Vom risca din nou să ne entuziasmăm şi să ne dezumflăm la fel de repede!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj lui Olimpiu Moruţan, înainte de meciul amical cu Republica Moldova.

Olimpiu Moruţan a intrat bine în meciul amical cu Slovenia, iar după meci a recunoscut că vrea să prindă un un nou transfer.

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei. Olimpiu Moruţan a intrat bine în meci în repriza secundă. El a avut mai multe şuturi bune la poartă şi chiar a nimerit bara. 

După meci, Moruţan a avut un discurs hotărât. El a spus că vrea să ajungă cu România la un Campionat European. Mai mult decât atât, el îşi doreşte să prindă un nou transfer.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Republica Moldova, Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj clar jucătorului de la Pisa. 

”Vom risca din nou să ne entuziasmăm şi să ne dezumflăm la fel de repede!”

”Nu vreau să fac foarte multe aprecieri personale, analize individuale public, nu este stilul meu. Ceea ce vreau eu, şi o să mă asigur că jucătorii tineri în mod special vor da continuitate.

El a impactat imediat jocul, dar noi am mai căzut în capcana asta, să ne entuziasmăm foarte repede, să dăm mesaje greşite, iar traiectoria lor, în loc să fie una ascendentă, a fost la distanţă opusă.

Este foarte important pentru el să folosească inteligent acest moment. Dacă el se va regăsi printre cei care care vor începe sau vor intra pe parcurs să lege momentul bun. E foarte important ca atunci când se întoarce la club, ca şi ceilalţi jucători, să se inspire din astfel de momente ca să progreseze. Astfel vom risca din nou să ne entuziasmăm rapid şi să ne dezumflăm la fel de repede”, a spus Iordănescu.

Afla mai multe despre: echipa naţională-moruţan-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare