Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj i-a trimis Laurenţiu Reghecampf lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a declarat că nu vrea să mai vorbească niciodată cu Anamaria Prodan

Ce mesaj i-a trimis Laurenţiu Reghecampf lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a declarat că nu vrea să mai vorbească niciodată cu Anamaria Prodan

Superliga

Comentarii

Anamaria Prodan susţine că şi Laurenţiu Reghecampf s-a supărat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB s-a lansat într-un atac la adresa reprezentantei lui Dennis Man. Reghecampf i-ar fi trimis un mesaj lui Gigi Becali, în care i-a transmis să nu mai vorbească vreodată despre familia sa.

Multă vreme apropiaţi, relaţiile dintre familia Reghecampf şi Gigi Becali au ajuns într-un punct critic. Anamaria Prodan susţine că şi soţul ei a fost deranjat de afirmaţiile făcute de Gigi Becali, care a declarat că nu vrea să mai aibă vreun fel de relaţie de afaceri cu reprezentanta lui Dennis Man.

Ce mesaj i-a trimis Reghecampf lui Gigi Becali

Aflată în Miami, Anamaria Prodan susţine că i-a povestit soţului ei despre conflictul pe care îl are cu Gigi Becali. Ulterior, Anamaria Prodan spune că Laurenţiu Reghecampf i-a trimis lui Gigi Becali un mesaj în care i-a transmis că vrea să rupă orice fel de legătură între familia sa şi patronul FCSB:

”Laurenţiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot şi l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Discuţiile dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali au pornit de la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Gigi Becali a preferat ca afacerea să fie intermediată de Giovanni Becali, deşi reprezentanta jucătorului era soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Ulterior, Gigi Becali a lansat un atac sexist la adresa Anamariei Prodan, căreia i-a transmis că nu vrea să mai facă vreo afacere cu ea, deoarece este femeie.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare