Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Benzema a bătut palma cu o nouă echipă după scandalul cu şeicii. Mai are nevoie doar de acordul lui Al Ittihad pentru realizarea transferului

Ce nebunie! Benzema a bătut palma cu o nouă echipă după scandalul cu şeicii. Mai are nevoie doar de acordul lui Al Ittihad pentru realizarea transferului
Comentarii

Atacantul francez Karim Benzema, care se simte sub ''presiune'' la Al-Ittihad, i-a cerut clubului saudit o despărţire temporară, care însă i-a propus un împrumut la un alt club din Saudi Pro League.

Varianta plecării la un alt club saudit a fost însă refuzată de Benzema, 36 ani, care ''se simte incapabil să dea ce are mai bun la Al-Ittihad din cauza presiunii'', conform unei surse a AFP din cadrul clubului arab.

Contactat de AFP, anturajul atacantului francez aflat sub contract cu Al-Ittihad până în 2026, nu a dorit să confirme aceste informaţii.

Recent, presa internaţională a evocat dorinţa lui Benzema de a reveni la Olympique Lyon, alături de care a câştigat patru titluri în Ligue 1 (2004-2009). Cum şi clubul francez îl vrea înapoi pe atacant, transferul depinde doar de acordul şeicilor care o conduc pe Al-Ittihad.

Karim Benzema, aflat în relaţii proaste de câteva săptămâni cu gruparea Al-Ittihad, s-a întors la Jeddah joi seara, cu 17 zile întârziere. Atacantul francez a fost îndepărtat din lotul echipei saudite. În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma portughezului Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League, după trei înfrângeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine goluri dintre cele patru echipe cumpărate de bogatul Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul Arabiei Saudite se va relua pe 7 februarie.

Afla mai multe despre: benzemaal ittihadarabia sauditalyon 

viewscnt
Articole similare