Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Iubita lui Istvan Kovacs, apariţie electrizantă. A atras toate privirile la Ateneul Român | FOTO&VIDEO

Ce nebunie! Iubita lui Istvan Kovacs, apariţie electrizantă. A atras toate privirile la Ateneul Român | FOTO&VIDEOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gala Sportului Românesc a avut loc, miercuri seara, la Ateneul Român din Bucureşti, iar la eveniment au fost prezente nume importante care au scris istorie sub tricolor.

La evenimentul de miercuri seara au participat câteva sute de foşti şi actuali sportivi, antrenori, preşedinţi de federaţii şi cluburi, dar şi reprezentanţi ai lumii politice, precum preşedintele Senatului României, Nicolae Ciucă, şi secretarul general al PNL, Lucian Bode.

De asemenea, la Ateneul Român şi-a făcut apariţia şi arbitrul Istvan Kovacs, care a fost însoţit de frumoasa sa parteneră, Denisa Fazakas.

Partenera lui Istvan Kovacs a atras toate privirile încă de la intrare, fiind îmbrăcată într-o rochie strâmtă, decoltată, neagră, cu o haină elegantă de blană pentru a completa ţinuta.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU DENISA FAZAKAS

Cine este Denisa Fazakas

Istvan Kovacs are parte de aprecieri la nivel internaţional, unde arbitrează constant şi meciuri din competiţiile europene, însă se bucură de momente fericite şi în viaţa personală. Centralul din Carei trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Denisa Fazakas.

Superba parteneră a arbitrului este o prezenţă apreciată pe reţelele de socializare, unde postează fotografii din vacanţe inclusiv cu Istvan Kovacs, aşa cum se poate observa şi în galeria foto.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: istvan kovacsdenisa fazakas 

viewscnt
Articole similare