Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce NEBUNIE la FCSB. Becali, negocieri avansate cu un antrenor trecut pe la naţionala României: "Am vorbit la telefon"

Ce NEBUNIE la FCSB. Becali, negocieri avansate cu un antrenor trecut pe la naţionala României: "Am vorbit la telefon"

FCSB

Comentarii

FCSB a schimbat nenumăraţi antrenori de-a lungul timpului, iar în actuala stagiune, Gigi Becali a făcut o nouă modificare pe banca tehnică a echipei.

Dinu Todoran este marea speranţă a lui Gigi Becali. Fără titlu cucerit de şase ani, FCSB îşi încearcă acum norocul cu fostul mijlocaş. Într-o situaţie asemănătoare s-au regăsit roş-albaştrii şi în urmă cu zece ani. Cu un ultim campionat câştigat în 2006, latifundiarul din Pipera a sperat ca Ionuţ Badea să fie antrenorul care îi aduce titlul mult aşteptat, în 2010.

În cele din urmă, discuţiile dintre Becali şi fostul secund al naţionalei României au picat, iar FCSB a fost preluată de Victor Piţurcă, antrenor care a plecat după doar trei etape în sezonul 2010/2011.

"A fost un telefon pe care l-am primit... Eu eram la Internaţional Curtea de Argeş. A fost un telefon şi am vorbit cu domnul Becali. Domnia sa a vrut să discute cu mine, iar eu i-am zis că vorbim după ce se termină campionatul.

Mai erau trei sau patru etape. Atunci şi cred că şi acum, conform regulamentului, nu aveam voie să discut cu un alt conducător.

El mi-a zis «Dar ce, trebuie să discut cu Lazăr (n.r-Benone Lazăr, patronul clubului) ca să îţi propun un contract?». I-am spus «Nu, dar nu pot în momentul ăsta. Doar după ce se termină campionatul».

A zis că o să măi discutăm, că o să avem o nouă convorbire, dar acel telefon nu a mai venit. Cam astea au fost lucrurile atunci. Asta a fost toată discuţia" , a declarat Ionuţ Badea pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare