Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce o aşteaptă pe Dinamo la baraj! Echipele de care trebuie să se teamă "câinii": "Lucrurile s-au echilibrat faţă de anii trecuţi"

Ce o aşteaptă pe Dinamo la baraj! Echipele de care trebuie să se teamă "câinii": "Lucrurile s-au echilibrat faţă de anii trecuţi"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Politehnici Iaşi, Costel Enache, anticipează un duel greu pentru Dinamo Bucureşti, în posibilul baraj de menţinere în Liga 1, pe care ar urma să-l dispute "câinii".

Costel Enache, despre barajul pentru Liga 1

Singura miză din play-out a rămas în privinţa locurile de baraj. Dinamo şi CS Mioveni sunt echipele care ar urma să fie nevoite să joace suplimentar pentru a-şi asgura prezenţa în Liga 1 pentru sezonul următor. După patru etape din play-out, Chindia este echipa care ocupă ultimul loc sigur, fiind la trei puncte în faţa lui CS Mioveni şi la nouă puncte de dinamovişti. 

Din Liga 2, Petrolul pare a fi singura echipă sigură de promovarea directă. Costel Enache e de părere că Hermannstadt, U Cluj, Steaua, care nu are drept de promovare, şi Concordia Chiajna pot pune probleme echipelor din Liga 1 la barajul care va închide sezonul. 

"Lucrurile s-au echilibrat faţă de anii trecuţi. Dinamo nu mai are ce pierde în momentul ăsta, îşi poate pregăti un baraj. Echipele de Liga 2 intră cu jucători născuţi în 2001 şi 2003 până la final. E greu să îţi faci un lot de liga a doua cu un buget redus faţă de Liga 1, să ai şi under buni şi soluţii pentru ei şi seniori cu care să mergi la baraj. 

U Cluj e o echipă care oricând poate câştiga un duel cu o echipă de Liga 1, Hermannstadt, la fel. Pe cei de la Petrolul nu i-aş pune, deşi şi ei, dacă ar ajunge la un baraj, ar avea potenţial foarte mare. 

Mi-a plăcut Steaua în această perioadă, nu ştiu ce se va întâmpla cu regulamentul, pentru că rămâne un semn de întrebare şi, cum cunosc eu statul român, se poate întâmpla. Mi-a plăcut Steaua, în ultimele etape a arătat ca o echipă solidă, puternică, care luptă şi care gestionează tehnic şi tactic jocul.

Chiajna e echipa cu fluctuaţii, dar cu lot bun, au făcut schimbări în iarnă şi au ridicat un pic nivelul. Oricare dintre cele şase ar putea să facă o surpriză", a declarat Costel Enache pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamobaraj dinamobaraj liga 1 

viewscnt
Articole similare