Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiectiv are FC Argeş în play-off! ”E clar că nu va fi simplu!”

Ce obiectiv are FC Argeş în play-off! ”E clar că nu va fi simplu!”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii 1, chiar în ultima etapă a sezonului regular.

Andrei Prepeliţă a pierdut primele două meciuri ale play-off-ului, dar nu are de gând să cedeze. Visul antrenorului de la FC Argeş este să joace în cupele europene. De asemenea, echipa piteşteană a reuşit calificarea în semifinalele Cupei României, acolo unde se va înfrunta cu FC Voluntari, în dublă manşă. 

”E clar că nu va fi simplu!”

”Am terminat pe locul patru sezonul regulat, tot acolo ne-am dori să încheiem şi sezonul. Ar însemna să fim peste Voluntari şi peste Farul, cu care am avut rezultate bune în prima parte a campionatului. Am bătut de două ori Constanţa, am învins la Voluntari, am remizat cu ei acasă.

E clar că nu va fi simplu, dar vom fi o echipă solidă dacă arătăm până la final atitudinea şi determinarea din ultimul meci cu FCSB, chiar dacă am pierdut în ultima secundă. Să nu se aştepte nimeni că vom face doar act de prezenţă în play-off. Când eşti la două partide de finală, e clar că-ţi doreşti să ajungi acolo.

Se poate întâmpla orice dacă joci cu trofeul pe masă, indiferent de numele adversarului. Sigur, o finală Argeş – Craiova ar fi una fantastică şi atractivă, iar pentru noi ar însemna două şanse să prindem un loc în cupele europene. O dată dacă vom cuceri trofeul.

Şi a doua oară dacă pierdem şi Craiova încheie campionatul pe locul trei, ceea ce ne-ar asigura un loc de Conference League. Vor începe deja calculele cum îi veţi favoriza pe cei de la Craiova în Liga 1! Nu vreau să mă gândesc la scenarii. Nu sunt genul. Luăm meci cu meci, n-avem niciun fel de partizanate”, a spus Andrei Prepeliţă, pentru PlaySport. 

Afla mai multe despre: fc argeş-prepeliţă-liga 1 

viewscnt
Articole similare