Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiectiv au jucătorii de la Farul Constanţa în acest sezon! ”Nu cred că putem rata asta!”

Ce obiectiv au jucătorii de la Farul Constanţa în acest sezon! ”Nu cred că putem rata asta!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dussaut, cu o super execuţie, în minutul 24, şi de Adrian Petre, în minutul 88, din penalty. La finalul meciului, jucătorii de la Farul au fost bucuroşi şi au spus că obiectivul lor este să prindă un loc de play-off. 

”A fost o victorie foarte muncită pentru noi, ne bucurăm că am reuşit să spargem gheaţa şi sper să o ţinem tot aşa. Am dat dovadă de un sacrifciu imens”, a spus Marian Aioani, la finalul partidei. 

”Contează mai puţin că am marcat, contează că am câştigat în sfârşit în deplasare. Ne-am eliberat de un stres, să spun aşa, suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm, meritam, după cum am jucat azi. Am venit la victorie, chiar dacă ştiam că e un meci greu cu o echipă bună. În deplasare, un teren unde foarte puţine echipe reuşesc să scoată puncte. 

”Cred că nu putem rata play-off-ul!”

Avem o echipă de play-off şi cred că nu putem rata play-off-ul. Este un obiectiv de-al nostru şi cred că o să îl îndeplinim pentru că avem un grup foarte bun”, a spus Adi Petre, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: farul contanţa-botoşani-liga 1 

viewscnt
Articole similare