You are here:

Ce obiective are Reghecampf la Craiova, cum va arăta staff-ul său şi ce spune despre filosofia de joc: ”Trebuie să ne impunem stilul”

Ce obiective are Reghecampf la Craiova, cum va arăta staff-ul său şi ce spune despre filosofia de joc: ”Trebuie să ne impunem stilul”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat în calitate de antrenor al CS Universitatea Craiova.

Noul antrenor al oltenilor a confirmat că din staff-ul său vor face parte colaboratorii obişnuiţi, dar şi oamenii de valoare pe care i-a găsit în club. Astfel, alături de Reghecampf la Craiova vin şi Cristi Ţermure, Viorel Dinu, dar şi preparatorul fizic, Bogdan Merişoreanu.

În ceea ce priveşte obiectivele, Reghecampf a explicat: ”Ne propunem să câştigăm tot ce este de câştigat. Obiectivul este acelaşi în fiecare an. Fanilor, eu nu pot să le promit decât că ceea ce ţine de mine eu am să fac. Voi încerca să dau jucătorilor impulsul de care au nevoie să câştige meciurile. Noi suntem pe margine şi încercăm să ajutăm jucătorii”

Noul antrenor al oltenilor crede că formaţia sa nu pleacă drept favorită în cursa pentru titlu: ”Pe ce loc am terminat anul trecut? Pe trei nu? Deci plecăm cu a treia şansă la titlu. Cu siguranţă, vom juca un rol important în această luptă, anul acesta” a spus Reghecampf, care a vorbit şi despre filosofia sa de joc: ”Mentalitatea şi spiritul oltenilor este unul special. Jucătorii din această zonă iubesc stilul ofensiv, de a avea iniţiativă. Nu ştiu ce s-a întâmplat înainte, dar stilul meu este acela de a câştiga. În anumite momente trebuie să te aperi, în altele trebuie să ataci. Prin jucătorii pe care îi avem, trebuie să ne impunem stilul.”

Campion al României în două rânduri, Reghecampf vrea titlul şi la Craiova: ”Îmi doresc să câştig unul sau mai multe trofee cu Universitatea Craiova. Se lucrează în direcţia asta, cu toţii ne dorim acelaşi lucru. Sper să câştige şi un antrenor român trofee aici. Cu ajutorul fanilor, a domnului Rotaru, a conducerii, vom reuşi să formăm o echipă puternică şi să câştigăm un trofeu important. Acest club este la un nivel care trebuie respectat, pentru că ceea ce se face aici, se face pentru a realiza anumite obiective.” a mai spus antrenorul, în conferinţa de presă de prezentare.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare