Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce părere are conducerea CFR-ului despre limbajul folosit de Dan Petrescu?” Răspunsul lui Marius Bilaşco

”Ce părere are conducerea CFR-ului despre limbajul folosit de Dan Petrescu?” Răspunsul lui Marius Bilaşco

Superliga

Comentarii

Marius Bilaşco, scouter la CFR Cluj, îi acuză pe cei de la FCSB că agită apele înainte de meciul direct. Ţinta ar fi acum Dan Petrescu, cel care va fi suspendat după ce i-a înjurat pe arbitri la meciul cu CSM Poli Iaşi.

Între CFR Cluj şi FCSB au apărut noi tensiuni, chiar înainte de meciul direct. Oficialii FCSB-ului au criticat ieşirea lui Dan Petrescu de la meciul cu CSM Poli Iaşi, când i-a înjurat pe arbitri şi a fost trimis în tribune. Întrebat ce părere are conducerea despre comportamentul lui Dan Petrescu, Marius Bilaşco a evitat să răspundă şi a mutat discuţia înspre  modul în care exploatează FCSB-ul acest scandal.

Moderator: Cum vede conducerea CFR-ului dialogul pe care l-a avut şi limbajul pe care l-a folosit Dan Petrescu?
Bilaşco: E subiectul ăsta fierbinte, iar FCSB vrea să-l amplifice, are tot interesul. Normal, pentru că nu au motive să punp presiune din altă parte, pentru problema arbitrajului am clarificat-o că vor avea ce arbitri vor ei. Vor români, pentru noi e OK. Vor străini, e OK. Condiţia e să fie din campionatele de top. Nu propunerile care au fost pe la ligă de prin Serbia, Israel, ş.a.m.d. Încearcă să destabilizeze găsind tot felul de motive şi un motiv ar fi Dan Petrescu, că altceva... La fotbal se înjură. Vrei să-mi spui tu că cei de la Steaua nu înjură? Steaua, tot timpul înaintea meciului noastru, a găsit în tur arbitrajul, acum l-a găsit pe Dan Petrescu să pună presiune. O să ne aşteptăm să iasă şi mai multe mizerii.

Afla mai multe despre: dan petrescumarius bilascocfr clujliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare