Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce performanţă pentru Răzvan Lucescu! PAOK a cucerit Cupa Greciei, după o finală cu trei eliminări

Ce performanţă pentru Răzvan Lucescu! PAOK a cucerit Cupa Greciei, după o finală cu trei eliminări

Campionate

Comentarii

PAOK a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa AEK Atena, în finala Cupei Greciei, formaţia pregătită de Răzvan Lucescu reuşind să-şi apere trofeul.

Vieirinha (65') şi Pelkas (90+3') au înscris golurile învingătorilor. În minutul 25, Prijovic a ratat o lovitură de la 11 metri pentru PAOK. 

Finalul întâlnirii a fost incendiar, formaţia lui Răzvan Lucescu încheind partida în nouă jucători, după ce Mauricio (80') şi Varela (90+4') au fost eliminaţi. Şi AEK a avut un jucător eliminat, pe Vranjes, în minutul 81.

Este primul trofeu cucerit de PAOK sub comanda lui Răzvan Lucescu, care a preluat echipa în vara anului trecut. În 2017, PAOK a cucerit Cupa Greciei tot după o victorie contra celor de la AEK, 2-1.

22:22: Fernando Varela este eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 90+4. Fostul fundaş al FCSB-ului este al doilea jucător eliminat de la PAOK, după Mauricio, care a văzut direct cartonaşul roşu, în minutul 80. Şi AEK a avut un om eliminat, pe Vranjes, în minutul 81, pentru cumul de cartonaşe.

22:20: Gooooooooooooooool, PAOK! Dimitrios Pelkas înscrie în prelungiri risipeşte orice emoţie!

21:54: Goooooooooooooooooooool, PAOK! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu deschide scorul, după un şut senzaţional din lovitură liberă al lui Vieirinha, în minutul 65.

21:12 Noi imagini cu atmosfera senzaţională de la AEK - PAOK.


21:00 PAOK Salonic a ratat un penalty în minutul 25.


20:32 Atmosfera este senzaţională. Cele două galerii fac o atmosferă superbă.


20:30 Fernando Varela a devenit idol pentru suporterii lui PAOK Salonic


20:29 Acesta este trofeul pe care câştigătoare îl va primi la final.


Bătăile din timpul zilei de vineri au continuat şi pe timpul nopţii, iar mai multe străzi din jurul Pieţei Karaiskaki arată ca după război.

Fanii lui PAOK şi AEK au distrus tot ce le-a ieşit în cale, iar forţele de ordine din Atena au intervenit de urgenţă. S-au efectuat mai multe arestări, iar meciul din această seară se anunţă unul infernal pentru cei care ar trebui să asigure ordinea şi disciplina pe stadion.

17.200 de bilete a primit fiecare formaţie pentru confruntarea din finala Cupei Greciei, care va avea loc pe stadionul Olimpic.

Afla mai multe despre: paokaeksuporteribataiegrecia 

viewscnt
Articole similare