Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poreclă a primit Dennis Man după ce a devenit cel mai bun dribleur din Serie B

Ce poreclă a primit Dennis Man după ce a devenit cel mai bun dribleur din Serie B
Comentarii

Dennis Man (25 de ani) este considerat cel mai important jucător al celor de la Parma!

Laude pentru Man în presa din Italia

Dennis Man (25 de ani) traversează în acest sezon una dintre cele mai bune perioade din cariera sa de fotbalist.

Cu 11 reuşit în acest sezon de Serie B, Dennis Man se află pe locul şase în topul celor mai buni marcatori în a doua competiţie ca importanţă din Italia.

Presa din Italia a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român. 

„Dennis Man, cunoscut mai bine drept «Acrobatul», un mergător de sârmă, traversează o stagiune de excepţie în tricoul gialloblu, aceea a mult aşteptatei consacrări. Cu nouă goluri marcate şi cinci pase decisive oferite, românul e golgheterul trupei lui Pecchia şi cel mai mare pericol pentru fundaşii adverşi", scriu italienii.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com. 

Prin urmare, pe numele lui Man vin din ce în ce mai multe oferte de la echipe din Serie A, dar Parma vrea să-l ţină cât mai mult timp sau să obţină o sumă cât mai mare pe ”bijuteria” sa.

”Parma încearcă să-şi securizeze motorul echipei. Au început negocierile pentru prelungirea contractului lui Dennis Man.

Man e jucătorul emblematic al Parmei în ultima perioadă, unul dintre elementele de bază ale maşinăriei aproape perfecte create de Fabio Pecchia, care sprintează spre promovarea în Serie A.

Man a ajuns la Parma în iarna sezonului în care echipa a retrogradat în Serie B. După doi ani cu urcuşuri şi coborâşuri, în acest sezon Dennis Man şi-a arătat valoarea şi s-a transformat în liderul carismatic al echipei.

Parma trage cu dinţii de el şi şi lucrează la prelungirea contractului, pentru a nu risca să-l piardă pe jucător la preţ redus în vară. Man este deja curtat de echipele mari”, notează italienii de la Parmalive.

 

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare