You are here:

Ce pot face românii odată ajunşi în Germania, la EURO 2024! FRF a anunţat activităţile pentru suporteri: fan zone, întâlniri cu fotbaliştii naţionalei sau jocuri

Ce pot face românii odată ajunşi în Germania, la EURO 2024! FRF a anunţat activităţile pentru suporteri: fan zone, întâlniri cu fotbaliştii naţionalei sau jocuri
Comentarii

FRF a anunţat că îi aşteaptă pe suporterii tricolori la EURO 2024 cu multe activităţi şi surprize pregătite în oraşele germane în care vom disputa meciurile.

Vară tricoloră pe străzile germane. Toate activităţile pregătite fanilor români prezenţi în Germania

Cornerul Romaniei din fiecare Fan Zone oficial UEFA şi marşul suporterilor români sunt de neratat la EURO 2024.

Fanii României au avut mereu unele dintre cele mai spectaculoase prezenţe la turneele finale la care naţionalele noastre au participat, iar EURO 2024 se anunţă un festival al fotbalului tricolor şi în afara terenului. Fie că vorbim de oraşele unde naţionala noastră va disputa meciuri, ori de „baza” din Würzburg, fanii vor avea parte de o mulţime de surprize cu ocazia Campionatului European şi ocazia de a „colora” în albastru, galben şi roşu oraşele germane.

Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA va fi atracţia principală înaintea meciurilor pe care echipa naţională le va juca în Germania. Acesta va fi semnalizat cu un tricou galben gigant, dar şi cu multă voie bună românească, greu de ratat în Fan Zone, în fiecare oraş în care naţionala noastră va juca la EURO!

În Fan Zone, suporterii tricolori se vor bucura de numeroase activităţi interactive, jocuri distractive şi multe alte surprize, precum:

concursuri din 2 în 2 ore în care suporterii pot câştiga tricoul de joc al naţionalei Românie, tricouri semnate de jucatori si kituri de suporteri (înscrierea se va realiza prin aplicaţia Tricolorii).

Sesiune de poze şi autografe cu foşti jucători ai naţionalei României: Marius Niculae, Lucian Sănmărtean şi Vlad Munteanu.

Întâlniri cu persoane publice indragite de romani precum: Mihai Bobonete, Pavel Bartoş, Corina Caragea, Ionuţ Rada, Otravă, ADDA & Cătălin Rizea, Ivan Anişoreac şi Ciprian Stoica (Improved Football) şi altii.

Activări tip turneu, dedicate jocurilor cu mingea (Football Cage şi Subsoccer Table).

Secvenţe din filmul “În inima naţionalei”, difuzate pe ecrane într-un vestiar special amplasat în Cornerul României.

Multe oportunităţi de poze inedite şi interacţiune cu instalaţii deosebite.

Tot în Fan Zone, fanii tricolori vor obţine toate informaţiile necesare călătoriei în Germania din partea voluntarilor vorbitori de limbă română.

“Ne propunem să oferim suporterilor români tot ce este necesar pentru a avea o experienţă memorabilă în Germania. În primul rând, ne-am asigurat că informaţiile esenţiale o să fie mereu la îndemână, sumarizate în aplicatia Tricolorii şi oferite în fiecare oraş la info points de voluntari vorbitori de limba română: fie că vorbim de ghidul suporterului, hărţile cu punctele de întâlnire, zona de activări, telefoane pentru urgenţe. Apoi, am gândit activări, concursuri şi întâlniri inedite pentru fiecare oraş în care o să joace Naţionala cu scopul de a-i purta pe fani în vestiarul naţionalei şi săi pregătească pentru meciurile de la EURO. Punctul culminant o să fie parada fanilor de la Koln, în care sperăm să recreăm aceeaşi atmosferă spectaculoasă ca în 2016″, a declarat Iulia Cuciurean, Head of Marketing FRF.

Antrenament deschis suporterilor, în „casa” tricolorilor din Würzburg

Naţionala României va ajunge în Germania pentru turneul final pe data de 10 iunie, iar în ziua următoare, pe 11 iunie, de la ora 11:00, tricolorii antrenaţi de Edward Iordănescu au programat un antrenament cu public, în care suporterii români îi pot urmări la treabă şi le pot transmite de la marginea terenului încurajările lor, înainte de startul Campionatului European.

Fanii vor avea parte de zone dedicate unde pot lua autografe, se vor putea fotografia la photobooth pentru a marca întâlnirea cu echipa naţională şi multe alte surprize.

România, prezentă în Fan Zone-ul oficial UEFA

München. Fan Zone-ul din primul oraş unde va juca naţionala noastră este amplasat în Olympiapark (Parcul Olimpic), construit aici cu ocazia Jocurilor Olimpice din 1972.

Suporterii tricolori sunt aşteptaţi în cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA din Munchen pentru a se pregăti împreună pentru meciul de debut al României la EURO, contra Ucrainei.

Locaţie Fan Zone Munchen: Olympiapark – Vezi hartă

Program Fan Zone Munchen: 17 iunie, începând cu ora locală 13:00

Suporterii români vor mai avea la dispoziţie un Info Point dedicat la Odeonsplatz, una dintre pieţele istorice ale oraşului, unde vor obţine toate informaţiile de care au nevoie în Germania, inclusiv cum să ajungă în Fan Zone şi la stadion.

Locaţie Info Point Odeonsplatz – Vezi hartă

Köln. Una dintre cele mai frumoase privelişti cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat şi Fan Zone-ul din oraş pe durata EURO.

Amplasat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spaţiul va beneficia şi de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde şi numeroase activităţi şi concursuri speciale.

Locaţie Fan Zone Koln: Tanzbrunnen – Vezi hartă

Program Fan Zone Koln: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziţie şi un Fan Embassy, unde pot afla informaţii utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk şi stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

Locaţie Fan Embassy Koln – Vezi hartă

Scandăm împreună „România”, în drum spre stadionul din Koln

Unul dintre cele mai aşteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia.

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri şi va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore şi vor defila cu steaguri şi bannere către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt aşteptaţi la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe faţă şi să primească steagurile şi bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreţine atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Koln.

Locaţie punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee – Vezi hartă

  • Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00
  • Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30

Frankfurt. Fotbal şi plimbare pe faleza râului Main? Fan Zone-ul din Frankfurt, situat chiar pe malul râului, le va permite suporterilor români să se bucure de amândouă la EURO.

Suporterii tricolori îşi vor da întâlnire în Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA din Frankfurt în ziua partidei cu Slovacia.

Locaţie Fan Zone Frankfurt: Untermainkai (malul Mainului) – Vezi hartă

Program Fan Zone Frankfurt: 26 iunie, începând cu ora locală 13:00

De asemenea, în piaţa din Hauptwache, din centrul oraşului, fanii vor găsi şi punctul Fan Embassy, marcat cu steaguri galbene, unde voluntarii îi vor ghida către Fan Zone şi le vor oferi toate informaţiile necesare călătoriei în Frankfurt.

Locaţie Fan Embassy Frankfurt: Hauptwache – Vezi hartă

Ce trebuie să ştii

Fan Zone

Este principalul punct de distracţie pentru suporteri, o zonă oficială pregătită de organizatori care include şi puncte de vizionare publică, unde poţi vedea meciurile de la turneu daca nu ai bilet la stadion. Căutaţi Cornerul României în fiecare Fan Zone şi pregătiţi-vă pentru meciuri împreună cu ceilalţi suporteri tricolori.

Info Point

Astfel de puncte de informare sunt amplasate peste tot în oraşele gazdă. Aici se află voluntari ai turneului, care oferă fanilor indicaţii şi sprijin la nevoie.

Fan Embassy

Aceste puncte sunt dedicate fanilor echipelor calificate la turneul final şi sunt puncte de informare privind activităţile dedicate suporterilor fiecărei echipe. Aici se vor afla şi voluntari vorbitori de limba română, care vor oferi indicaţii legate de toate activităţile unde se pot asocia: Cornerul României din Fan Zone-ul UEFA, Fan Walk (punct de întâlnire, ora de întâlnire, ora de start) şi alte activităţi dedicate fanilor români.

Aplicaţia Tricolorii

Aplicaţia Tricolorii va avea rolul de ghid al suporterului român la EURO. Aplicaţia va cuprinde toate informaţiile legate de activităţile dedicate fanilor tricolori în oraşele din Germania, în frunte cu Cornerul României din Fan Zone şi Fan Walk. Tot în app, suporterii români se vor putea înscrie în concursurile speciale desfăşurate în Fan Zone, unde vor avea şansa să câştige multe premii, precum tricouri semnate de jucători.

 

Afla mai multe despre: euro 2024romania euro 2024activitati fani euro 2024fani romani euro 2024 

viewscnt
Articole similare