Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poţi face pentru a evita pierderile la limită ale biletelor de pariuri?

Ce poţi face pentru a evita pierderile la limită ale biletelor de pariuri?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Dacă joci bilete cu mai multe selecţii, cu siguranţă că ţi s-a întâmplat să pierzi un pariu din cauza unui singur meci, eventual ultimul în ordine cronologică.

Există mai multe soluţii pentru a evita astfel de situaţii, una dintre ele fiind apelarea la o ofertă promoţională de tip pariu şansă online.
Concret, prin această ofertă, operatorii de pariuri online te ajută să nu pierzi banii chiar dacă, în mod normal, un bilet de tip acumulator simplu ar fi „roşu”. Există posibilitatea de a se rambursa miza, sau chiar de a obţine un profit, ce-i drept, mai mic decât cel potenţial, afişat pe bilet în momentul plasării.

Promoţia are anumiţi termeni şi condiţii, pe care te sfătuim să le citeşti cu atenţie, pentru că, dacă nu le respecţi, vei avea surpriza neplăcută ca biletul să fie considerat pierzător. Îţi prezentăm pe scurt în ce constă acest avantaj la diferite case de pariuri online. Nu dăm numele agenţiei, ca să nu se considere că facem publicitate, dar considerăm că este relevant să enumerăm ce există pe piaţă pentru a-ţi face o imagine cât mai clară despre oferta „pariu şansă”, care are şi alte denumiri, precum „pierdere la limită”, „bilet asigurat”, „a doua şansă”, „nimeni nu pierde” sau „ratezi şi câştigi”.

De la rambursarea mizei la acordarea unui procent din câştig

Agenţia 1 rambursează întreaga sumă pariată, până la 100 RON, dacă ai între 5 şi 10 selecţii pe bilet, cota minimă eligibilă per selecţie fiind 1.65. Aşadar, în cazul în care nu îţi iese un meci de pe un bilet cu 7 selecţii (fiecare având cota de minim 1.65), atunci primeşti banii înapoi, până în 100 RON.

La agenţia 2, primeşti banii înapoi pentru biletele cu miza între 20 şi 200 RON, pe care sunt minim 5 selecţii cu cota minimă 1.35 fiecare. Aproximativ aceleaşi condiţii sunt şi la agenţiile 3 şi 4, numai că miza maximă eligibilă este 50 RON, iar cota minimă eligibilă per selecţie este 1.40, respectiv 1.25.

Agenţia 5 acordă 15% din câştigul calculat fără pronosticul pierdut, dar trebuie să ai minim 11 evenimente pe bilet, iar cota minimă per pronostic trebuie să fie 1.30. O altă agenţie acordă 10% din câştigul calculat fără pronosticul pierdut, pentru minim 11 selecţii pe bilet, fiecare având cota minim de 1.25.

Există şi o casă de pariuri online care specifică un număr fix de meciuri care să fie pe bilet: 4 (cota minimă per pronostic 1.65). Dacă ies numai trei meciuri, primeşti înapoi întreaga miză, în limita a 300 RON.

Alte opţiuni pentru a limita riscul

Iată şi alte modalităţi de a reduce riscul pierderii la limită a biletelor de pariuri online:

Plasarea biletelor în sistem – în timp ce ofertele promoţionale tip „pariu şansă” există doar la anumite agenţii, toate casele de paruri online permit plasarea biletelor tip sistem. De exemplu, poţi plasa un pariu 6/7, ceea ce înseamnă că ai un câştig dacă ies oricare şase dintre cele şapte meciuri de pe bilet.

Închiderea pariului prin Cash Out – în cazul în care ultima selecţie este, la un moment dat, câştigătoare, dar desfăşurarea jocului îţi dă motive să te gândeşti că situaţia se poate schimba, atunci poţi apela la fie la Cash Out total, fie la Cash Out parţial. Este bine să îţi securizezi chiar şi un profit mai mic.

Contrele – Este posibil ca respectivul bilet să nu beneficieze de Cash Out. Într-un asemenea caz, dacă ajungi să depinzi de ultimul meci, ai posibilitatea să pui o „contră”. Astfel, te asiguri că vei avea profit indiferent de deznodământul ultimei selecţii. Aceasta este cea mai veche „asigurare” dintre toate.

Folosirea selecţiilor cu rambursare de miză – Ideal este să te asiguri că nu vei avea selecţii pierzătoare, adică să optezi pentru pariurile cu cel mai mic risc. Acest lucru se poate realiza prin pariurile cu rambursare se miză, aşa cum sunt liniile asiatice sau „Draw No Bet”. Cu alte cuvinte, este bine să joci „acoperit”. Un profit mai mic este totdeauna mai bun decât o miză pierdută.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare