Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce promisiune i-a făcut şeful de la Mercedes lui Lewis Hamilton după startul slab de sezon. ”Este extrem de dureros să nu mai putem face faţă la momentul actual!”

Ce promisiune i-a făcut şeful de la Mercedes lui Lewis Hamilton după startul slab de sezon. ”Este extrem de dureros să nu mai putem face faţă la momentul actual!”

Formula 1

Comentarii

Lewis Hamilton şi Mercedes au avut un început slab de sezon. Toto Wolff, şeful echipei, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat. El l-a asigurat pe multiplul campion mondial că vor reuşi să depăşească această situaţie complicată.

După două curse din actualul sezon din F1 (MP din Bahrain şi MP al Arabiei Saudite), Mercedes se situează pe poziţia a doua în clasamentul constructorilor, fiind la 40 de puncte de liderul Ferrari.

Totuşi, Lewis Hamilton ocupă locul 5 în clasamentul piloţilor având 16 puncte. El a terminat prima cursă a sezonului pe locul al treilea şi a doua doar pe locul 10, fiind eliminat din prima sesiune a calificărilor. 

Toto Wolff, şeful echipei care a câştigat lupta constructorilor în sezonul trecut, i-a promis pilotului că lucrurile se vor rezolva şi echipa Mercedes va fi mult mai puternică. 

”Este extrem de dureros să nu mai putem face faţă la momentul actual!”

”În ultimii opt ani am fost mereu acolo, în top. Este extrem de dureros să nu mai putem face faţă la momentul actual şi să avem un deficit aşa mare de timp la fiecare tur.

Nu ne vom opri până nu suntem înapoi unde ne este locul. Nu este amuzant deloc ce ni se întâmplă. Este un exerciţiu de umilinţă şi ne vom întoarce mai puternici în final.

Încă nu putem să punem monopostul să ruleze la potenţial maxim, aşa că nu ştim ce diferenţă este faţă de cei din frunte. La momentul actual, deficitele sunt la toate capitolele”, a spus Toto Wolff, potrivit Reuters. 

Etapa următoare, Marele Premiu al Australiei, va avea loc la 10 aprilie, la Melbourne, iar antrenamentele, calificările şi cursa sunt pe Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mercedes-lewis hamilton-formula 1 

viewscnt
Articole similare