Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce răspuns a dat Iuliu Mureşan când a fost întrebat despre un potenţial transfer al lui Deian Sorescu! ”Nu va pleca de la Dinamo în iarnă!”

Ce răspuns a dat Iuliu Mureşan când a fost întrebat despre un potenţial transfer al lui Deian Sorescu! ”Nu va pleca de la Dinamo în iarnă!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are probleme financiare, iar Deian Sorescu a mărturisit că îşi doreşte să plece de la clubul din Ştefan cel Mare.

Între fotbalist şi Mircea Rednic a apărut un conflict, iar jucătorul ar putea să fie cedat, dacă apare o ofertă convingătoare. Vara trecută, Legia Varşovia a dorit să îl transfere, dar Iuliu Mureşan a considerat că suma este prea mică că să îl cedeze pe jucător. Mai mult decât atât, MM Stoica a recunoscut că FCSB l-a ofertat pe Sorescu, dar nici suma oferită de echipa lui Gigi Becali nu a fost satisfăcătoare pentru Dinamo. 

Fotbalistul ar dori să plece de la Dinamo, dar Iuliu Mureşan susţine că jucătorul va părăsi echipa, doar dacă Dinamo va primi o ofertă bună. Dacă Dinamo nu va primi o ofertă satisfăcătoare, jucătorul va rămâne în Ştefan cel Mare până în vară. 

”Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există şi dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”, a transmis Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Ce a spus Deian Sorescu după ce a fost în conflict cu Mircea Rednic

Dinamo a rămas penultima în Liga 1 după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 3-0.

La finalul partidei, Deian Sorescu a mărturist că la echipă este o situaţie delicată şi că fotbaliştii lui Dinamo trebuie să muncească mult pentru a redresa echipa din mers. De asemenea, Sorescu a vorbit şi despre neînţelegerile pe care le-a avut cu Mircea Rednic. Fotbalistul a mărturist că a fost abătut în zilele când antrenorul l-a exclus din lotul ”câinilor”.

”Mereu va fi presiune!”

”Am terminat turul negativ. Nu avem ce face. Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să profităm de pauză. Trebuie să muncim mult mai mult şi să căutăm rezultatele bune. Trebuie să vedem prezentul. Nu avem ce face decât să muncim mult mai mult. Trebuie să profităm de pauză şi să ne încărcăm bateriile.

E greu, m-am simţit foarte abătut zilele astea. M-am obişnuit. Nu am avut o zi liberă de când am venit. Mereu va fi presiune. Mereu este presiune în jurul colegilor şi în jurul meu. Trebuie să fim puternici şi să trecem mai departe. Turul acesta nu am reuşit. Am avut şi nişte jocuri foarte bune, dar am pierdut pe final.

Cu siguranţă cred în şansa naţionalei. Sunt alături de băieţi, chiar dacă nu sunt convocat. O să le ţin pumnii”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dinamo-iuliu mureşan-deian sorescu 

viewscnt
Articole similare