Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce rol va avea Gabi Tamaş la Petrolul: ”E jupânul vestiarului. Se va ocupa de asta!” EXCLUSIV

Ce rol va avea Gabi Tamaş la Petrolul: ”E jupânul vestiarului. Se va ocupa de asta!” EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Vivi Răchită a explicat ce rol va avea Gabi Tamaş la Petrolul Ploieşti.

Gabi Tamaş a reuşit un sezon de excepţie alături de FC Voluntari, care s-a clasat pe locul al patrulea în Liga 1 şi s-a calificat în finala Cupei României. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost revelaţia campionatului şi a demonstrat că vârsta chiar este doar un număr în prima divizie a României.

După un sezon bun, FC Voluntari a decis să îi propună prelungirea lui Gabi Tamaş, dar fostul fundaş de la U Cluj a refuzat. Mai mult decât atât, după ce a devenit liber de contract, Tamaş a declarat public că aşteaptă o ofertă de la ardeleni. Totuşi, Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti, iar Vivi Răchită a dezvăluit că fundaşul va fi un liant între vestiar şi conducere. 

”E jupânul vestiarului. Se va ocupa de asta!” 

”Tamaş, Cebotaru şi Takayuki au împreună 115 ani, nu? Ei vor fi lideri şi din punct de vedere al vârstei şi din punct de vedere al valorii şi a tot ce au făcut în fotbalul românesc. Îmi aduc aminte de Takayuki când a venit la un trial la Ploieşti cu alţi doi japonezi şi l-am oprit. Avea 65 de kg, dar am văzut în el dorinţă şi îndemânare destul de bună pentru un jucător de 20 de ani cât avea atunci.

Tamaş s-a impus la toate echipele pe la care a fost pentru care are puterea de a fi jupânul vestiarului. Eu cred ca Tamaş va fi liantul dintre vestiar şi conducere. A văzut că a marcat două goluri în meciurile de pregatire, este un câstig real”, a spus Vivi Răchită, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: petrolul-tamaş-liga 1 

viewscnt
Articole similare