Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. BREAKING NEWS | Judecătorii au stabilit că CS U Craiova nu deţine palmaresul Universităţii Craiova. Decizia este definitivă. CS U Craiova a pierdut procesul prin care cerea confirmarea faptului că deţine palmaresul Universităţii Craiova. Decizia a fost dată în 18 iunie, dar abia acum a venit motivarea.

2. EXCLUSIV | Dinamo a confirmat că s-a despărţit de un jucător important. Care este situaţia lui Nistor şi ce ofertă i-au făcut şefii clubului. Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a confirmat că May Mahlangu s-a transferat la Ludogoreţ, dar promite că Dan Nistor nu va fi cedat la FCSB.

3. S-a trezit din comă după un an şi şi-a recunoscut familia! Miracol pentru Nouri, fotbalistul lui Ajax care a făcut infarct pe teren | În iulie 2017, la un meci amical dintre Ajax şi Werder Bremen, Abdelhak Nouri s-a prăbuşit pe teren. A suferit un infarct şi a fost dus de urgenţă la spital. După un an de zile în care a fost în comă, Nouri s-a trezit.

4. NEWS ALERT | O echipă din Liga I a rămas fără antrenor. A demisionat după începutul slab de campionat. FC Voluntari a rămas fără antrenor, după ce Daniel Opriţa i-a anunţat pe şefii echipei ilfovene că demisionează. Decizia tehnicianului vine după ce Voluntari a fost umilită de Hermannstadt, scor 0-4.

5. TACTICS | În fiecare săptămână, Andrei Vochin şi Mihai Dolinschi vă prezintă rubrica TACTICS, pe www.telekomsport.ro, unde vorbim numai şi numai despre fotbal şi despre modul în care antrenorii din campionatul intern sau din ligile mari ale Europei încearcă să-şi surprindă adversarii.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekom 

viewscnt
Articole similare