Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat când un bărbat care purta un tricou cu steagul Rusiei s-a urcat în acelaşi lift cu Serghei Rebrov: "A fugit undeva"

Ce s-a întâmplat când un bărbat care purta un tricou cu steagul Rusiei s-a urcat în acelaşi lift cu Serghei Rebrov: "A fugit undeva"
Comentarii

Antrenorul ucrainean Serghei Rebrov, care o conduce pe Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, a vorbit despre războiul din ţara sa, dar şi despre un moment inedit petrecut în ultima perioadă.

Serghei Rebrov: "Am întâlnit un bărbat într-un lift care a intrat cu un tricou rusesc"

Serghei Rebrov lucrează în Emiratele Arabe Unite din vara anului trecut, după ce le-a mai antrenat pe Dinamo Kiev, Al Ahli şi Ferencvaros. Antrenorul ucrainean important a stat departe de războiul din ţara natală, dar a recunoscut că a avut parte de un episod bizar, care nu i-a făcut plăcere. 

„Percepem totul la fel ca la începutul războiului. Comunicăm cu prietenii, urmărim ştirile, ajutăm cât putem. Cu toţii aşteptăm ca victoria noastră să se anunţe în curând.

Nu sunt conflicte sau incidente. Cred că ruşii  înţeleg deja multe. Nu am văzut aşa ceva în ultima vreme, doar că aici, în Dubai, am întâlnit odată un bărbat într-un lift care a intrat cu un tricou rusesc. L-am întrebat ce vrea să arate. 

El a răspuns <<Da, este doar un tricou>>. L-am întrebat <<Ce rost are ca oamenii să moară?>>. A fugit undeva. Personal, nu vreau să comunic cu ruşii”, a explicat Rebrov într-un interviu pentru 1 + 1.

Serghei Rebrov şi-ar dori să revină în Ucraina, după ce lucrurile se vor linişti. 

"Desigur, vreau să mă întorc în Ucraina. Trebuie doar să înţelegem unde ne întoarcem. Cu toţii aşteptăm şi sperăm că războiul se va termina, că se va relua campionatul ucrainean. Dar acum ne gândim la altceva.

Contractul meu cu Al Ain se va încheia în iunie, aşa că ne vom gândi unde să lucrăm şi ce să facem. Că vreau să mă întorc în Ucraina este clar”, a spus Rebrov într-un interviu pentru 1+1.

Afla mai multe despre: serghei rebrovrusia ucraina 

viewscnt
Articole similare