Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat când un fotbalist de la FCSB n-a ascultat de Olăroiu: "Ne-am speriat toţi, a rămas o legendă" | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat când un fotbalist de la FCSB n-a ascultat de Olăroiu: "Ne-am speriat toţi, a rămas o legendă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit o poveste inedită din trecutul FCSB-ului. Oficialul roş-albaştrilor şi-a amintit de un episod în care, în timpul unei şedinţe de pregătire, un fotbalist l-a enervat pe antrenorul de atunci al echipei, Cosmin Olăroiu.

"Mi-am adus aminte ce s-a întâmplat în 2005, la un antrenament, la Mierlo (n.r. oraş din Olanda). N-a fost nevoie de vreo amendă, dar a fost ultima dată când un jucător nu a făcut ce i s-a spus în timpul unui antrenament.

Era Cosmin Olăroiu antrenor, iar în exerciţiul respectiv, jucătorul din partea dreaptă primea mingea, o transmitea din prima... Iar celebrul Dani Bălan a primit mingea şi, în loc să paseze din prima, el a făcut preluare. Când a urlat Olăroiu o dată, s-a făcut noapte.

A rămas o legendă la noi, încă ne aducem aminte de acel moment, pentru că ne-am speriat toţi. Olăroiu are volum, imaginaţi-vă cum arată şi gândiţi-vă că vocea respectivă a ieşit undeva înmulţit cu 10. A fost ceva rău, ne-am oprit toţi, Bălan a slăbit 2 kilograme, apoi antrenamentul a continuat perfect.

A urmat o victorie la Heerenveen, apoi a venit şi parcursul acela impresionant. Nu s-a întâmplat în 2005, cum am spus, a fost în 2006 această poveste, la un an după ce venise Olăroiu la noi" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

În iarna anului 2006, FCSB a reuşit să câştige în Olanda, scor 3-1, pe terenul lui Heerenveen şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei UEFA, cu scorul general de 3-2.

A urmat victoria impresionantă obţinută în deplasarea de la Betis Sevilla, după o remiză albă înregistrată la Bucureşti, iar în sferturile de finală, roş-albaştrii s-au luptat pentru un loc în semifinale în celebra "dublă" UEFAntastică împotriva Rapidului.

FCSB s-a calificat în penultimul act, unde a fost eliminată de Middlesbrough, după returul dramatic din Anglia. 

La finalul sezonului respectiv, roş-albaştrii au cucerit titlul de campioni în Liga 1.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare