Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu cota lui Alibec înainte de transferul la Astra. Prăbuşire totală după ce a fost pus la zid de Becali şi marginalizat de Dică

Ce s-a întâmplat cu cota lui Alibec înainte de transferul la Astra. Prăbuşire totală după ce a fost pus la zid de Becali şi marginalizat de Dicăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Sezonul foarte slab, marcat de accidentări şi probleme de comportament, i-a marcat cota lui Denis Alibec. Acum, noul atacant al Astrei este evaluat la un milion de euro.

Denis Alibec a fost transferat în ianuarie 2017 de la Astra la FCSB şi atunci era unul dintre cei mai în formă atacanţi români. Avea o cotă pe transfermarkt.com de 2,5 milioane de euro şi s-a impus imediat în tricoul ”roş-albaştrilor”. De altfel, în a doua parte a campionatului a fost printre cei mai buni de la FSCB. În vara lui 2017, cota lui a atins 3 milioane de euro, cea mai ridicată din carieră.

Decăderea lui a început însă în sezonul care a urmat. Chinuit de accidentări, criticat dur de Gigi Becali, dar şi problemele de comportament au fost principalele motive pentru care talentatul atacant a intrat într-un blocaj. În sezonul trecut a fost unul dintre cei mai slabi jucători, iar la începutul verii a fost anunţat de conducere că nu mai face parte din planurile echipei.

Din nou, Gigi Becali l-a criticat foarte dur şi s-a chinuit să scape de el. Cota lui s-a prăbuşit după aceste evenimente nefericite pentru el. În prezent, site-ul transfermarkt.com îl evaluează la un milion de euro.



Alibec a revenit acum la Astra, care a plătit 1,4 milioane de euro pentru transferul de la FCSB şi speră că va reuşi să-şi relanseze cariera.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbastraliga 1cota 

viewscnt
Articole similare