Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu fotbalistul El Yaakoubi, după ce a refuzat să se fotografieze cu bannerul One Love

Ce s-a întâmplat cu fotbalistul El Yaakoubi, după ce a refuzat să se fotografieze cu bannerul One Love
Comentarii

Fundaşul echipei Excelsior Rotterdam, Redouan El Yaakoubi, a renunţat la calitatea de căpitan, după ce a refuzat să se fotografieze alături de colegii săi cu bannerul "One Love", înaintea unul meci din prima ligă din Ţările de Jos, a anunţat clubul din Eredivisie, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc la 19 martie, înaintea meciului dintre Excelsior şi SC Cambuur, scor 4-1.

“Faptul că nu s-a aflat în poza de echipă în spatele bannerului OneLove a provocat controverse şi a fost înţeles greşit”, a precizat Excelsior.

Clubul a subliniat că niciodată nu ar explude pe cineva “în baza culorii pielii sale, a originii, a religiei sau a preferinţei sexuuale, dar nu vom exclude pe nimeni nici în baza opiniei sale.

Deşi suntem în principal club de fotbal, înţelegem mai bine decât oricine că avem şi o funcţie socială şi facem ceva în acest sens în fiecare zi.

Acţiunea OneLove, deşi bine intenţionată, a tensionat lucrurile. Forţarea oamenilor să facă un lucru nu este niciodată calea corectă. Drept urmare, în interesul clubului şi al jucătorului, am decis de comun acord să îi dăm banderola de căpitan altui jucător”.

Excelsior ocupă locul 15 în clasamentul campionatului olandez.

Afla mai multe despre: eredivisie 

viewscnt
Articole similare