Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce s-a întâmplat?” Declaraţie surprinzătoare a lui Klopp după victoria istorică din semifinalele Ligii Campionilor: ”Eu le-am spus jucătorilor că e imposibil”

”Ce s-a întâmplat?” Declaraţie surprinzătoare a lui Klopp după victoria istorică din semifinalele Ligii Campionilor: ”Eu le-am spus jucătorilor că e imposibil”

Fotbal

Comentarii

Jurgen Klopp a făcut o declaraţie surprinzătoare la finalul victoriei istorice cu Barcelona din semifinalele Ligii Campionilor. Antrenorul ”cormoranilor” a recunoscut că înaintea partidei le-a spus jucătorilor că o calificare în finală este imposibilă.

”Întreaga prestaţie a fost incredibilă. De fapt, le-am spus jucătorilor înaintea meciului că e imposibil. Dar pentru că voi veţi intra pe teren, pot spune că avem o şansă”, a spus Jurgen Klopp la conferinţa de presă.

Antrenorul englezilor nu a uitat nici de adversarii din această seară: ”Am văzut atâtea meciuri în viaţa mea, dar nu îmi amintesc multe ca acesta. Am jucat probabil împotriva celei mai bune echipe din lume. Să câştigi e deja dificil, dar să câştigi fără să primeşti gol... nu ştiu cum au reuşit băieţii. E incredibil cum ne-am apărat.

Mulţi dintre copii sunt deja în pat, aceşti băieţi au o mentalitate dată dracului. E incredibil, e incredibil. Amendaţi-mă dacă vreţi.

L-am văzut pe James Milner plângând pe teren după meci. Înseamnă foarte mult pentru toţi”, mai spus Klopp.

În minutul 79, Alexander-Arnold avea o sclipire de geniu care ducea la marcarea golului patru al ”cormoranilor”: ”Am văzut mingea intrând în poartă, nu am văzut corneul. Woodburn s-a uitat la mine şi m-a întrebat: <ce s-a întâmplat?>”

Afla mai multe despre: lioga campionilorklopp 

viewscnt
Articole similare