Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce să faci dacă un cazino online îţi blochează contul?

Ce să faci dacă un cazino online îţi blochează contul?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Ai trecut recent printr-un moment nu foarte plăcut pentru tine şi evoluţia carierei tale de parior? Din nefericire, pentru cei care comit greşeli sau încalcă regulamentul, rezultatul este de cele mai multe ori la fel şi se rezumă la blocarea contului de jucător. Dacă nu mai ai acces la jocurile tale preferate, ce ai putea să faci? Care este următorul pas pe care trebuie să îl parcurgi pentru a nu avea foarte mult de pierdut? Avem trei sfaturi pentru tine, pe care dacă le foloseşti, vei face experienţa blocării contului nu atât de neplăcută.

Nu te panica

Majoritatea cazinourilor şi agenţiilor de pariuri online au un regulament foarte strict şi plin de reguli care pot preveni foarte multe neplăceri, ilegalităţi şi încălcări de regulament. Efortuna casino este una dintre aceste agenţii, iar primul sfat pe care ţi-l putem da este să rămâi calm deoarece deciziile pe care le iei atunci când eşti nervos sau agitat nu îţi vor aduce niciun avantaj. Aşadar, dacă a venit momentul pe care îl aşteptai, este weekend şi aştepţi să se facă seară pentru a putea intra în sesiunea ta favorită, iar în cel mai fericit moment din viaţa ta, observi că nu mai ai acces la contul de jucător, ar trebui să nu te panichezi. Nu vei putea rezolva nicio problemă dacă eşti panicat.

Ceea ce ar trebui să faci în momentul în care ai observat că nu ai acces la contul de jucător, trebuie să te calmezi şi să contactezi echipa de support pentru că aceştia ştiu cu siguranţă care este problema, îţi pot explica motivele pentru care contul a fost blocat şi te pot ajuta în situaţia în care contul tău a fost blocat din cauza unei erori. Ceea ce ar trebui totuşi să faci este să găseşti o soluţie reală la această problemă, să rămâi raţional, calm şi să încerci să te gândeşti la ce ar fi putut cauza un blocaj al contului tău de jucător.

Dacă ar fi să listezi câteva motive pentru care un cont de jucător ar putea fi blocat, acestea pot fi destul de multe şi majoritatea nu privesc activitatea ta în calitate de jucător. Poate că ai încercat să introduci parola contului de prea multe ori, iar acest lucru a dus la blocarea contului. Sau ai omis să îţi validezi identitatea contului, iar termenul limită a expirat. Aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze e poate duce la blocarea contului. Dacă le-ai eliminat pe acestea două, apoi te poţi gândi dacă nu cumva ai încălcat termenii şi condiţiile cazinoului, dacă nu cumva ai comis o ilegalitate, dacă ai înregistrat prea multe conturi sau dacă nu ai vârsta minimă pentru a înregistra un cont.

Ce poţi face să îţi deblochezi contul?

Din momentul în care ai descoperit că nu mai ai acces la cont şi până să iei anumite decizii, este indicat să te gândeşti foarte bine la motivele care ar fi putut să ducă la această blocare a contului. Înainte de a te speria sau de a trage concluzii pripite, primul lucru pe care îl poţi face este să scrii un mesaj politicos şi cuprinzător către echipa de suport a cazinoului. În funcţie de cazinoul sau agenţie pe care o contactezi, vei avea mai multe metode de contact la dispoziţie. Poţi contacta agentul prin chat live, prin e-mail, câteodată prin telefon sau chiar cu ajutorul aplicaţiilor dedicate, precum Whatsapp. În funcţie de aceste metode, răspunsurile pot fi mai rapide sau poţi aştepta mai mult timp pentru ele.

Dacă nu ai făcut nimic grav sau nu este vina ta pentru că a fost blocat contul, echipa va soluţiona destul de repede problema, iar tu îţi vei putea recupera contul cât mai repede. Dacă totuşi este vina ta, iar problemele au apărut pentru că tu ai comis o greşeală, contul va rămâne blocat. În funcţie de gravitatea problemei, răspunsul din partea echipei cazinoului va veni destul de repede. Dacă problema este gravă, iar echipa nu reuşeşte să identifice foarte rapid problema şi să deblocheze contul, răspunsul va fi din nou întârziat. Există posibilitatea ca echipa să aibă nevoie ca tu să trimiţi din nou anumite documente ce pot valida iarăşi identitatea.

Ce faci dacă nu primeşti un răspuns?

Dacă ai început deja procesul de contact către cazinoul tău preferat şi nu au reuşit încă să primeşti niciun răspuns, vei avea nevoie să treci la soluţii ceva mai practice. Dacă ai încercat toate metodele de contact, ai trimis mai multe mesaje şi încă nu a reuşit nimeni să răspundă cererilor tale, acest lucru devine o problemă. Fie cazinoul evită să rezolve problema, fie nu este nimic de rezolvat. În ambele cazuri, ar trebui să renunţi la a mai rezolva problema cu ajutorul echipei de la cazino şi să încerci să găseşti pe altcineva care te poate ajuta.

Fiecare jucător merită să fie tratat cu respect. Atunci când banii tăi sunt cei care pot fi pierduţi, nu trebuie nicio secundă să renunţi. Dacă eşti sigur că ai dreptate, va trebui să continui să încerci să rezvoli orice problemă ar apărea. Există foarte multe asociaţii sau entităţi care mediază dialogul dintre jucători şi cazinouri.

Concluzie

Cam acestea sunt lucrurile pe care le poţi face în momentul în care cazinoul îţi blochează accesul la activitatea ta preferată. Caută mereu soluţii, nu te panica şi încearcă să rezolvi cât mai eficient problema dacă ştii sigur că ai dreptate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cazino online 

viewscnt
Articole similare