Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şansă a ratat Gică Hagi! Un club din Premier League s-a deplasat pentru a rezolva mutarea "Regelui", dar totul a picat în ulitma clipă

Ce şansă a ratat Gică Hagi! Un club din Premier League s-a deplasat pentru a rezolva mutarea "Regelui", dar totul a picat în ulitma clipă

Fotbal intern

Comentarii

La începutul anilor 90, Gică Hagi (55 de ani) îmbrăca tricoul lui Real Madrid, dar putea ajunge în Premier Leauge. La Everton, acolo unde a fost dorit de Howard Kendall, care voia să-l transfere pe Goodison Park, într-o încercare de a reconstrui echipa "caramelelor". Hagi a ratat atunci transferul.

Everton a trimis, la începutul anilor 90, o delegaţie în Spania pentru a negocia transferul lui Gică Hagi de la Real Madrid. Site-ul liverpoolecho.co.uk scrie că Hagi n-a mai ajuns la Everton deoarece era prea scump pentru clubul englez. Everton a vrut să-i transfere pe Hagi şi pe Ian Rush.

"A vrut să-i transfere pe Ian Rush şi Gheorghe Hagi (n.r. - Howard Kendall). Hagi era la Real Madrid atunci, dar era prea scumpp. Howard a fost în pani pentru a încerca să-l transfere. Imaginaţi-vă, Gică Hagi să joace pentru Everton!", a spus Gavin Buckland, într-un podcast legat de istoria clubului de pe Goodison Park.

Gică Hagi n-a jucat niciodată în Anglia, dar a trecut pe la granzii Spaniei, Barcelona şi Real Madrid, dar şi pe la Brescia sau Galatasaray. Pentru "Galactici", Hagi a jucat între 1990 şi 1992, iar pentru Barcelona între 1993 şi 1996.

  • 4 Cupe ale Regelui are Gică Hagi în palmares, două cu Real Madrid, două cu Barcelona

Afla mai multe despre: gica hagievertonreal madrid 

viewscnt
Articole similare