Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse are Moruţan să prindă un nou transfer după ce jucătorul a dezvăluit că îşi doreşte acest lucru: ”Ei au prima opţiune!”

Ce şanse are Moruţan să prindă un nou transfer după ce jucătorul a dezvăluit că îşi doreşte acest lucru: ”Ei au prima opţiune!”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a intrat bine în meciul amical cu Slovenia, iar după meci a recunoscut că vrea să prindă un un nou transfer.

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei. Olimpiu Moruţan a intrat bine în meci în repriza secundă. El a avut mai multe şuturi bune la poartă şi chiar a nimerit bara. 

După meci, Moruţan a avut un discurs hotărât. El a spus că vrea să ajungă cu România la un Campionat European. Mai mult decât atât, el îşi doreşte să prindă un nou transfer.

În prezent, Moruţan este împrumutat la Pisa de la Galatasaray, iar Victor Becali a dezvăluit că echipa din Italia are prima şansă să îl cumpere definitiv. 

”Ei au prima opţiune!”

”Noi am avut de la început încredere în Moruţan, iar acum nu s-a întâmplat nimic miraculos. Toţi ştiţi şi ştim că Moruţan este un fotbalist foarte talentat.

Sunt convins că el o să se întoarcă la antrenamente şi o să munceasă şi mai mult. Îşi doreşte din nou un transfer mare? Foarte bine, dar momentan nu ştim ce se va întâmpla. Vom vedea în lunile următoare.

Eu pot să vă spun că cei de la Pisa au prima opţiune la un transfer definitiv. Pisa l-a împrumutat pentru un an de la Galata, iar până prin luna mai pot activa aceea clauză de transfer definitiv.

Dacă nu vor activa clauza, atunci el se va întoarce la Galatasaray şi vom vedea din vara anului viitor ce se va decide. Acum nu e nimic decis.

E prea devreme. Însă, să fiţi convinşi că vom încerca să facem tot ce este mai bine pentru Moruţan”, a spus Victor Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: moruţan-pisa-victor becali 

viewscnt
Articole similare