You are here:

Ce şanse are România în faţa Olandei? Mihai Stoica ştie capitolul la care ”Portocala mecanică” este campioana mondiala: ”Locul 1 în lume”

Ce şanse are România în faţa Olandei? Mihai Stoica ştie capitolul la care ”Portocala mecanică” este campioana mondiala: ”Locul 1 în lume”

FCSB

Comentarii

România se pregăteşte pentru partida din optimile EURO 2024 contra Olandei, poate cel mai important meci pentru suflarea roş-galbenă-albastră din ultimii 26 de ani.

Mihai Stoica este de părere că Olanda este uşor favorită în faţa României, deşi bookmakerii anticipează o victorie fără mari emoţii pentru batavi. 

Preşedintele CA al FCSB a recunoscut că Olanda excelează în compartimentul defensiv, acolo unde adversara noastră are nişte jucători de clasă mondială, precum De Vrij, Dumfries, sau van Dijk.

Mihai Stoica ştie capitolul la care naţionala Olandei este cea mai bună din lume

Pe lângă acest aspect, Mihai Stoica a susţinut că România nu ar trebui să joace cu frică, având în vedere că Olanda a avut o prestaţie foarte slabă în ultimul meci din grupe, contra Austriei, pierdut cu 2-3.

”Depinde ce  echipă a Olandei vom întâlni. Cea din meciul cu Austria nu a fost cine ştie ce. A părut că Austria poate da gol de câte ori vrea. Olanda este favorită certă, pentru că are câţiva jucători... Cred că Olanda este locul 1 în lume la fundaşi. 

55 cu 45 în favoarea Olandei, echilibrat, pentru că am văzut ce nu credeam că voi vedea la echipa naţională. O echipă naţională care cred că are spirit. Sunt echipe cu jucători foarte valoroşi, dar pentru care acest turneu final poate că nu reprezintă apogeul carierei. 

Cu Ucraina, la 3-0 nu am tras de timp. Asta a fost cel mai important, pentru că ne simţeam puternici. Olanda a fost net inferioară cu Austria, pentru că Austria are o organizare excepţională”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaromâniaolanda 

viewscnt
Articole similare