Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse mai are Budescu să ajungă la CFR? Marius Şumudică: „Am relaţii bune”

Ce şanse mai are Budescu să ajungă la CFR? Marius Şumudică: „Am relaţii bune”

CFR Cluj

Comentarii

După ce l-a adus pe Denis Alibec la CFR, Marius Şumudică recunoaşte că şi-ar fi dorit să îl aducă şi pe Constantin Budescu, însă bugetul ardelenilor îl limitează.

Ce şanse mai are Budescu să ajungă la CFR? Marius Şumudică: „Am relaţii bune”

Şumudică recunoaşte că Budescu are un salariu prea mare pentru CFR Cluj şi că îi este aproape imposibil să îl aducă la CFR.

 ”Magicianul Budi” mai are contract cu FC Damac până la finalul stagiunii viitoare. Mijlocaşul are un salariu anual de 1 milion de euro!

Întrebat la conferinţa de presă despre Budescu, Şumudică a mărturisit: „Budi are un salariu de 1 milion de dolari. Câştigă foarte mulţi bani unde este.  

Şi cu relaţiile mele care le am la Kayseri şi cu patroana de acolo am reuşit să îl aducem pe Alibec în nişte condiţii senzaţionale. Cu un salariu mai mic decât toţi cei care sunt în această cabină, restul suportă turcii”.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Budescu, dorit şi de Gigi Becali

Nici Gigi Becali nu şi-a luat gândul de la Budescu.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că Budescu i-a promis că va reveni la trupa roş-albastră, dar clujenii au şi ei argumente solide: Marius Şumudică e antrenor, iar Denis Alibec a ales deja formaţia din Gruia! Astfel că lupta dintre CFR şi FCSB în privinţa lui Budescu abia a început.

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul lui Denis Alibec. Ce număr şi-a ales

Afla mai multe despre: constantin budescucfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare