Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse sunt ca Dorinel Munteanu să plece de la Oţelul Galaţi. Conducerea clubului a reacţionat | EXCLUSIV

Ce şanse sunt ca Dorinel Munteanu să plece de la Oţelul Galaţi. Conducerea clubului a reacţionat | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Înaintea startului de sezon, foarte multă lume o considera pe Oţelul Galaţi ca fiind victimă sigură, cu cele mai mari şanse de retrogradare.

Un singur om declara, în momentul promovării în Superligă, că obiectivul său pentru sezonul următor va fi accederea în play-off. Multă lume a râs, însă zâmbetul larg pare să fi dispărut acum.

Dorinel Munteanu, vizat de formaţiile din Superligă

După 11 runde, Oţelul Galaţi se află pe locul 8, cu 14 puncte, fiind una dintre cele două formaţii cu o singură înfrângere până acum. Cu o linie de clasament inedită - 2 victorii, 8 egaluri şi o înfrângere - gălăţenii se află doar la un punct distanţă de zona play-off-ului, acolo unde ”aşteaptă” FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti.

Din exterior, rezultatele excelente ale Oţelului sunt obţinute datorită disciplinei fără de cusur impuse de staff, în special de către Dorinel Munteanu, un tehnician pentru care principiile personale sunt mai importante decât părerile adiacente.

Aşa cum era de aşteptat, conducătorii din Superligă au început să privească cu jind la jocul Oţelului, dar mai ales la antrenorul său, Dorinel Munteanu. O primă formaţie care s-a interesat de soarta lui ”Munti” a fost FCU Craiova, echipă rămasă fără antrenor după demiterea lui Nicolae Dică.

Cu toate acestea, conducerea Oţelului speră ca decanul de selecţii din istoria echipei naţionale a României (134 de selecţii, 16 goluri) să mai rămână mulţi ani la Galaţi. Se mizează foarte mult pe faptul că la Oţelul, Dorinel ”centrează” şi tot el ”dă cu capul”, având libertate totală.

Rămâne de văzut pe viitor dacă acest sentiment de libertate va compensa eventualele oferte financiare mult superioare posibilităţilor de la Galaţi. Până atunci, şefii de la Galaţi par destul de liniştiţi.

Nu ne este frică (n.r. - de faptul că Dorinel Munteanu va fi ofertat, după ce a atras atenţia cu munca de la Oţelul). Dorinel a venit cu sufletul la Galaţi, într-un moment în care nimeni nu aştepta ca Oţelul să reînvie, mai ales că am avut o perioadă de stagnare în Liga 3, iar toată lumea îşi pierduse speranţa că revenim curând.

Dorinel ne-a dat speranţe, a investit multă muncă, atât pe partea sportivă, cât şi administrativă. Să ştiţi că nu e un simplu antrenor, e manager şi ne-a ajutat cu multe lucruri, de la relaţia cu sponsorii, cu infrastructura, cu autorităţile locale. E legat de club şi avem speranţa că va continua mulţi ani”, a declarat Marian Brăilescu, preşedintele celor de la Oţelul Galaţi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian brailescudorinel munteanuotelul galati 

viewscnt
Articole similare