Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce schimbări vor fi în echipa de start a României pentru meciul cu Liechtenstein: ”Există stări de oboseală şi o mică problemă medicală”

Ce schimbări vor fi în echipa de start a României pentru meciul cu Liechtenstein: ”Există stări de oboseală şi o mică problemă medicală”

Echipa națională

Comentarii

România se va duela mâine, de la ora 19:00 cu Liechtenstein în ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.

Ce schimbări vor fi în echipa de start a României pentru meciul cu Leichtenstein: ”Există stări de oboseală şi o mică problemă medicală”

România prinde barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câştigăm în Liechtenstein.

Mirel Rădoi (40 de ani), selecţionerul echipei naţionale a României, a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul „tricolorilor” cu Liechtenstein

La conferinţa de presă, Rădoi a vorbit şi despre echipa de start de mâine seară şi a mărturisit că vor fi schimbări faţă de cea din meciul cu Islanda.

”Da, vor fi şi din punct de vedere fizic. Avem mici probleme in acest moment, o stare de oboseală, avem la Chiricheş, la Tănase. O mică problemă medicală la Răzvan Marin, dar nu sunt in imposibilitatea de a nu juca mâine seară.

Trebuie să calculăm şi riscurile unei eventuale accidentări pentru că de aici pleacă şi mai au multe luni de jucat in campionatul intern şi o accidentare mai gravă poate afecta, dacă prindem locul 2, o prezenţă la baraj.

După aceea din punct de vedere fizic trebuie să fim proaspeţi, e clar că vor fi schimbări, vor fi, nu ştiu să vă spun câte, dar vor fi schimbări faţă de partida trecută”, a declarat Mirel Rădoi.

România ocupă locul trei în clasamentul grupei J, cu 14 puncte, în trimp ce ocupanta locului 2, Macedonia de Nord, are 15 puncte. Germania, locul 1, este deja calificată la Cupa Mondială din Qatar. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la baraj pentru CM. Macedonia de Nord joacă în ultima etapă a grupelor împotriva Islandei.

Tricolorii stau acum la mâna rezultatelor şi spera într-o minune. Adrian Rus: “Este o situaţie dezamăgitoare“

Afla mai multe despre: naţională românieimirel radoicupa mondiala din qatar 

viewscnt
Articole similare