Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scuză a găsit Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a pierdut în faţa Barcelonei: ”Ne-a lipsit Benzema. E cel mai bun din lume!”

Ce scuză a găsit Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a pierdut în faţa Barcelonei: ”Ne-a lipsit Benzema. E cel mai bun din lume!”

Real Madrid

Comentarii

Barcelona s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa lui Real Madrid, prin golul nou venitului Raphinha. Pentru catalani a debutat şi Lewandowski.

La Las Vegas, pe Allegiant Stadium, în faţa a 61.299 de spectatori, FC Barcelona a câştigat amicalul cu Real Madrid, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Raphinha, în minutul 27.

La Barcelona şi-a făcut debutul şi Robert Lewandowski. Atacantul polonez a fost titular şi a avut prima ocazie de gol pentru catalani. El a fost înlocuit la pauză, atunci când ambii antrenori au efectuat mai multe schimbări de jucători.

A fost a doua victorie a Barcelonei în faţa Realului cu Xavi Hernandez antrenor. Pentru FC Barcelona, următorul meci amical din turneul nord-american se va disputa la Dallas, împotriva lui Juventus Torino, miercuri, 27 iulie.

La finalul meciului, antrenorul italian a oferit mai multe declaraţii. Ancelotti este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. El a reclamat lipsa lui Benzema. 

”Ne-a lipsit Benzema. E cel mai bun din lume!”

”Ne-am apărut bine, dar nu am avut calitatea în alte aspecte ale jocului. Dacă ne-a lipsit Benzema? E cel mai bun din lume, e clar că ne afectează când nu e pe teren. El va juca în următorul meci. A fost o partidă bună, cu intensitate mare, mai ales în prima parte. Am încercat să le dau minute tutror jucătorilor pe care îi am la dispoziţie.

Lotul nostru este complet pentru sezonul viitor. Suntem mai puternici ca anul trecut, sunt fericit din acest punct de vedere. Trebuie să-i întrebaţi pe Dani Ceballos şi Marco Asensio dacă e mai bine pentru ei să plece”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit lui Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: real madrid-barcelona-ancelotti 

viewscnt
Articole similare