Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu echipa de polo de la Rapid după ce au apărut informaţii privind desfiinţarea! Prima reacţie a clubului sportiv

Ce se întâmplă cu echipa de polo de la Rapid după ce au apărut informaţii privind desfiinţarea! Prima reacţie a clubului sportiv

Sporturi

Comentarii

CS Rapid a reacţionat, la câteva ore după ce au apărut informaţii despre o posibilă desfiinţare a echipei de polo masculin.

Clubul sportiv a infirmat decizia radicală despre care au apărut informaţii în media. CS Rapid neagă desfiinţarea echipei de polo masculin şi transmite doar că se desfăşoară o analiză la nivelul întregului club. 

De asemenea, se doreşte dezvoltarea secţiilor şi atragerea copiilor. 

”Bună ziua,

În cursul zilei de astăzi în presa sportivă au apărut informaţii legate de desfiinţarea echipei de polo masculin.

Pentru informarea corectă a opiniei publice venim cu câteva precizări punctuale:

Echipa de polo masculin seniori nu s-a desfiinţat, în momentul de faţă se desfăşoară o analiză detaliată a fiecărei secţii sportive în parte.

Începând din acest sezon va exista o atenţie deosebită către aducerea copiilor către Rapid, dezvoltarea academiilor pentru mai multe discipline (handbal, volei, baschet, polo) fiind prioritară

Promitem tuturor suporterilor rapidişti că vom face tot posibilul că numele RAPID să fie prezent în toată Europa în următorii ani , reluând performanţele existente pe plan internaţional acum mai bine de 20 de ani”, a transmis CS Rapid. 

Totuşi, preşedintele Federaţiei Române de Polo (FRP), Alexandru Matei, a susţinut, pentru Agerpres, că noul preşedinte al CS Rapid, Bogdan Vasiliu, i-a transmis intenţia de a desfiinţa echipa de polo, în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: rapidpolo rapid 

viewscnt
Articole similare