Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Ermal Krasniqi? Balaj îl avertizează pe fotbalistul "ignorat" de Mandorlini: "Pierde dacă se supără"

Ce se întâmplă cu Ermal Krasniqi? Balaj îl avertizează pe fotbalistul "ignorat" de Mandorlini: "Pierde dacă se supără"

CFR Cluj

Comentarii

Situaţia lui Ermal Krasniqi (25 de ani), fotbalist transferat de CFR Cluj la cererea lui Dan Petrescu, a fost lămurită de Cristi Balaj, preşedintele clubului. Balaj a spus clar că nu se pune problema de un conflict între cele două părţi.

Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a vorbit despre situaţia lui Ermal Krasniqi şi i-a transmis un mesaj jucătorului din Kosovo, folosit extrem de puţin de italianul Andrea Mandorlini, antrenorul care l-a înlocuit pe "Bursucul" Petrescu.

Cristi Balaj, ferm în privinţa situaţiei lui Ermal Krasniqi: "Pierde dacă se supără. Nu există antrenori care să nu vrea să introducă jucătorii cei mai buni"

Adus cu eticheta de jucător pe care se vor scoate bani mulţi de pe urma unui transfer, la cererea lui Dan Petrescu, Ermal Krasniqi nu mai prinde echipa în mandatul lui Andrea Mandorlini. Italianul l-a folosit extrem de puţin pe kosovar, iar Cristi Balaj a vorbit despre situaţia sa.

Preşedintele din Gruia a spus că nu se pune problema să existe un conflict între jucător, antrenor şi club, iar Ermal Krasniqi "pierde dacă se supără" că nu joacă.

“Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi.

Dacă te deranjează ceva, singura soluţie este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă eşti convins că meriţi mai mult, trebuie să demonstreze.

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă jucătorii cei mai buni, cei mai bine pregătiţi sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câştige, rezultatele îl ţin”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

Ermal Krasniqi a jucat doar 415 minute în 10 meciuri din toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ermal krasniqicfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare