You are here:

”Ce se întâmplă cu Mitriţă?”. Explicaţiile găsite de MM Stoica după ce olteanul a fost ”uitat” pe banca de rezerve: ”Foarte ciudat”

”Ce se întâmplă cu Mitriţă?”. Explicaţiile găsite de MM Stoica după ce olteanul a fost ”uitat” pe banca de rezerve: ”Foarte ciudat”

Echipa națională

Comentarii

România a învins Lituania cu scorul de 2-1, în etapa a 4-a din cadrul Grupei C2 din Liga Naţiunilor.

Reacţii după ce Mitriţă a fost ”uitat” pe banca de rezerve

Alexandru Mitriţă (29 de ani), mijlocaşul de bandă stânga al Universităţii Craiova, nu a prins vreun minut în partida pe care naţionala României a disputat-o sâmbătă cu Cipru, aşa cum se întâmplase la precedentele două jocuri sub tricolor, cu Lituania şi Kosovo. În aceeaşi situaţie se află şi Denis Alibec.

MM Stoica a comentat situaţia lui Mitriţă şi a oferit posibilele explicaţii. 

  • Alexandru Mitriţă a debutat sub comanda lui Lucescu în meciul contra naţionalei statului Kosovo.

”Foarte ciudat ce s-a întâmplat cu Mitriţă şi Alibec. N-au intrat nici măcar o secundă. Nu sunt jucători care să accept chestia asta, cred eu. Nu neapărat să comenteze.. dar Mitriţa e liderul unei echipe care domină în Superligă, pare în formă, e golgheterul campionatului.

Noi nu ştim ce ce discută acolo (n.r. la naţională), cum s-a prezentat la antrenamente, poate sunt jucători care au o atitudine care nu-i convine lui Lucescu. Iar cu Drăguş a avut inspiraţie pentru că la ce a jucat in Cipru... uite că dă golul victoriei şi Lucescu iese bine. 

(n.r. te aşteptai să nu intre Mitriţă?) Nu! Eu mă gândeam că joacă Mitriţă şi intră Coman în locul lui sau invers. (...) Dar poate că nu e o prioritate pentru Lucescu să mulţumească un jucator”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

În urma acestui succes, ”Tricolorii” au acumulat 12 puncte în clasament, după 4 partide disputate. 

Golurile meciului desfăşurat la Kaunas au fost marcate de Armandas Kucys (minutul 7), pentru gazde, respectiv Răzvan Marin (minutul 18) şi Denis Drăguş (minutul 65), pentru oaspeţi.

 

Afla mai multe despre: mm stoicanaţionala românieimitriţăalibec 

viewscnt
Articole similare