You are here:

Ce se întâmplă cu Pitu? Hagi a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Farul

Ce se întâmplă cu Pitu? Hagi a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Alexi Pitu este liber de contract, după ce fostul său club, Girondins de Bordeaux, s-a desfiinţat din cauza problemelor financiare.

Anunţul lui Gică Hagi despre Pitu

Alexi Pitu a rămas liber de contract, după ce echipa care l-a transferat de la Farul, Bordeaux, se confruntă cu probleme financiare. Mijlocaşul a fost surprins antrenându-se la Farul.

Gică Hagi a vorbit despre situaţia lui Pitu şi a dezvăluit de ce nu a apărut încă în lotul echipei.

”Nu ştiu ce doleanţe are Pitu. Depinde de jucător, jucătorii liberi de contract care au jucat la noi fiecare ştie unde vrea să se ducă, ce vrea să facă. Până în momentul de faţă nu am niciun semnal.

Am văzut că unii de la noi din conducere au zis că poate să vină, dar eu nu ştiu ce gândeşte jucătorul, nu ştiu ce doreşte. El e în fotbalul bun şi probabil îşi doreşte să rămână afară, aşa că nu facem noi lucrurile pentru jucător.

Plus că şi noi poate avem poziţia ocupată, nu putem să semnăm doar de dragul de a semna şi să avem cât mai mulţi jucători.

Dacă Farul avea bani mulţi, atunci semnam şi eu mulţi jucători, cum semnează Petrescu, câte trei pe post, dar dacă banii noştri sunt limitaţi, trebuie să ne rezumăm la cât putem, dacă putem. Şi aşa am depăşit puţin limita”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

  • 2 milioane de euro a plătit Bordeaux în urmă cu un an şi jumătate pentru transferul lui Alexi Pitu

Afla mai multe despre: gică hagifarulalexi pitu 

viewscnt
Articole similare