You are here:

”Ce se întâmplă în fotbalul românesc?”. Concluzia lui Panduru după performanţele naţionalei şi rezultatele FCSB-ului: ”Am ajuns din cale-afară de sus!”

”Ce se întâmplă în fotbalul românesc?”. Concluzia lui Panduru după performanţele naţionalei şi rezultatele FCSB-ului: ”Am ajuns din cale-afară de sus!”

FCSB

Comentarii

Fotbalul românesc respiră după performanţele naţionalei şi rezultatele FCSB-ului din Europa.

Panduru, după victoria FCSB-ului de la Salonic

După 4-1 cu RFS Riga în debutul grupei Europa League, am avut în etapa a doua PAOK – FCSB 0-1, victorie senzaţională după o luptă teribilă cu sacrificii şi rezultat cu un impact uriaş asupra şanselor campioanei României de a continua în cupele europene şi după această fază a competiţiei.

Naţionala României a obţinut, de asemenea, anul acest o victorie de răsunet împotriva Ucrainei, scor 3-0, la turneul final din Germania. Trupa lui Edi Iordănescu s-a calificat în optimi la EURO.

Totuşi, performanţa ”Tricolorilor” a fost cu mult peste ceea ce se aşteptau oamenii de fotbal şi suporterii din ţară, iar acest lucru se reflectă şi în noua poziţie ocupată de România în clasamentul FIFA. Faţă de ultima actualizare, selecţionata noastră a urcat două locuri, de pe 47 pe 45.

”Credeţi ca s-a întâmplat ceva bun în fotbalul românesc şi trebuie să fim mai mândri?”, a fost întrebarea lui Silviu Tudor Samuilă, în direct, la Prima Sport.

Basarab Panduru: ”S-au întâmplat multe lucruri bune, FCSB e pe locul 4 în Conference, la naţionala nu ştiai ce te aşteaptă în Liga Naţiunilor şi totul s-a transformat în bine. FCSB face rezultate ăstea, suntem chiar bine pentru ce ne aşteptam acum doi ani şi unde am ajuns acum. Am ajuns din calea-afară de sus. 

Emil Grădinescu: A rămas cam acelaşi nucleu de jucători, s-au păstrat nişte legături, ăsta e factorul comun. Faptul că s-au schimbat foarte putine şi la FCSB şi naţionala României”.

Afla mai multe despre: fcsbnaţionala românieipandurufotbalul românesc 

viewscnt
Articole similare