Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu antrenorii echipelor din Liga 1 care evoluează în Conference League dacă nu vor reuşi să califice echipele în grupe: ”Petrea ştie ce îl aşteaptă. La Balint e o problemă!” EXCLUSIV

Ce se va întâmpla cu antrenorii echipelor din Liga 1 care evoluează în Conference League dacă nu vor reuşi să califice echipele în grupe: ”Petrea ştie ce îl aşteaptă. La Balint e o problemă!” EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a analizat antrenorii din Liga 1 care vor juca în această săptămână în tururile preliminare din Conference League.

FCSB va întâlni în deplasare Saburtalo (Georgia), de la ora 19.00, CFR Cluj va juca acasă cu Inter Escaldes (Andorra), de la ora 20.30, Sepsi va evolua acasă cu Olimpija Ljublijana (Slovenia), de la ora 21.00, şi Universitatea Craiova va întâlni în deplasare Vllaznia (Albania), de la ora 22.00. Meciurile retur se vor disputa la 27 şi 28 iulie.

Basarab Panduru a vorbit despre antrenorii echipelor din Liga 1 care vor evolua în Conference League. Expertul OrangeSport susţine că Toni Petrea ştie clar ce îl aşteaptă dacă nu o duce pe FCSB în grupe. Becali ar urma să îi taie din salariu şi să vândă jucătorii. 

În opinia lui Basarab Panduru, Balint ar avea probleme mari la Craiova, deoarece conducerea clubului oltean pune presiune pe antrenor şi nu concepe o eventuală eliminare din tururile preliminare. 

De asemenea, Basarab Panduru este sigur că Dan Petrescu nu va avea absolut nicio problemă şi o va duce pe CFR în grupele Conference League. 

”Petrea ştie ce îl aşteaptă. La Balint e o problemă!” 

”Lui Petrea i-a şi spus. În loc de 10 mii, îţi fac 5 mii. O să încep să vând jucători. Dacă vrei să mai stai bine, dacă nu... faci ce vrei. Deci Petrea ştie ce îl aşteaptă dacă nu duce echipa în Conference League.

La Balint e o problemă. Tot văd că se pune presiune pe el. Anul ăsta nu mai putem suntem favoriţi, trebuie să trecem, trebuie să facem. 

La Petrescu nu e nicio problemă, pentru că se va califica sută la sută. La Bergodi, e cel mai echilibrat. Dar şi aici îi văd favoriţi”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: conference league-craiova-fcsb-cfr-sepsi 

viewscnt
Articole similare