Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec din sezonul următor. Promisiunea omului din conducerea Farului

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec din sezonul următor. Promisiunea omului din conducerea Farului

Superliga

Comentarii

Denis Alibec va continua şi din sezonul următor în tricoul Farului. Fostul atacant a contribuit decisiv la câştigarea titlului, graţie celor 14 goluri şi opt pase decisive.

Tibi Curt, vicepreşedintele Farului, i-a liniştit pe suporterii echipei constănţene şi i-a asigurat că golgheterul ”marinarilor” va rămâne şi din sezonul următor la campioana României. Mai mult decât atât, oficialul Farului le-a dat mai dat o veste bună fanilor. Curt speră ca ”marinarii” să aibe o nouă ”casă” odată cu startul sezonului 2025-2026. 

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec din sezonul următor. Promisiunea omului din conducerea Farului

”Alibec rămâne la Farul şi vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 va începe demolarea stadionului şi sperăm ca din toamnă să înceapă construcţia la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion. Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. 

Noi vrem să ne batem la campionat şi la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, şi vom continua astfel şi pe mai departe”, a spus Tibi Curt, într-un interviu acordat pentru replicaonline.ro.

Farul îşi doreşte să joace pe ”Arcul de Triumf” în turul 3 al Ligii Campionilor

”Toate abonamentele aproape au fost vândute pentru sezonul următor şi îi aşteptăm în continuare pe fani alături de noi. Cei care şi-au luat deja abonamente vor putea, în caz de calificare, să vină şi la al doilea tur preliminar din Champions League care se va disputa tot la Ovidiu.

După aceea, dacă vom ajunge în turul 3, probabil că vom juca pe stadionul Arcul de Triumf. Suntem încrezători în şansele noastre şi vom încerca să trecem mai departe. Nu va fi uşor, însă suntem încrezători”, a adăugat Tibi Curt.

Farul nu este singura echipă care îşi doreşte să joace pe arena din sectorul 1 al capitalei. Mihai Stoica a dezvăluit în exclusivitate pentru Orange Sport în urmă cu o săptămână că, ”Arcul de Triumf” este prima opţiune pentru FCSB de a disputa partida de ”acasă” cu CSKA 1948 Sofia din Conference League.

 

Afla mai multe despre: farulalibec 

viewscnt
Articole similare