Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla în Cluj cu CFR şi Universitatea în Liga 1! "Să nu uite asta, să se ajungă la alte lucruri care ar fi de regretat" | EXCLUSIV

Ce se va întâmpla în Cluj cu CFR şi Universitatea în Liga 1! "Să nu uite asta, să se ajungă la alte lucruri care ar fi de regretat" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Ionuţ Rada, a vorbit despre duelul dintre echipa pentru care a jucat şi Universitatea Cluj, care a promovat în Liga 1.

Ionuţ Rada, despre CFR Cluj şi U Cluj

CFR Cluj şi Universitatea Cluj se vor întâlni, din nou, în Liga 1, odată cu promovarea "şepcilor roşii" în Liga 1. Ionuţ Rada, născut în Cluj şi care are un titlu de campion cu CFR, a salutat revenirea echipei de pe Cluj Arena, dar atrage atenţia asupra rivalităţii. 

"Este de salutat, pentru că lucrul ăsta va crea ambiţie, emulaţie, entuziasm, şi sper că toate lucrurile pozitive menţionate să fie spre a oferi un spectacol oamenilor, clujenilor, pentru că atunci că atunci când ai două echipe din acelaşi oraş, rivalitatea e bună. Dar, în acelaşi timp, să nu se uite fair-play-ul, să se ajungă la alte lucruri care ar fi de regretat", a declarat Ionuţ Rada.

De asemenea, Rada a vorbit şi despre "victima" lui U Cluj, Dinamo Bucureşti, care a pierdut barajul pentru Liga 1. 

"Îmi pare rău pentru Dinamo, indiferent de rivalitatea dintre cele două cluburi. În momentul în care fotbalul românesc pierde o echipă de tradiţie, nu este bine. Îmi pare rău că Dinamo, club de tradiţie, a retrogradat prima dată.

Acum patru, cinci ani, Rapidul intra în faliment şi iată, câţiva ani mai târziu, că e un proiect sănătos. Poate că lucrul acesta pentru Dinamo poate însemna la fel peste câţiva ani, să fie la fel cum e Rapid. 

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, de suorterii pe care îi au alături şi sunt sigur că ea va reveni. Sper să revină cu un proiect la fel de sănătos cum îl arată acumRapid", a mai spus fostul fundaş central. 

Afla mai multe despre: ionut radacfr clujuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare