Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce sfaturi i-a dat Chiricheş puştiului Sali la echipa naţională! ”Încă nu a avut şansa să dea mingea printre picioare!”

Ce sfaturi i-a dat Chiricheş puştiului Sali la echipa naţională! ”Încă nu a avut şansa să dea mingea printre picioare!”

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare partidei cu Islanda.

România se pregăteşte pentru penultimul meci din grupa J a preliminariilor la Campionatul Mondial, ultimul pe care îl mai are de disputat acasă. ”Tricolorii” vor primi vizita Islandei, joi, pe stadionul Steaua.

În meciul tur, jucătorii lui Mirel Rădoi şi-au încheiat seria neagră de patru înfrângeri consecutive împotriva islandezilor, în deplasarea de la Reykjavik. Man şi Stanciu au fost cei ce au adus victoria 2-0 a României.

Enes Sali (15 ani) s-a prezentat la Mogoşoaia, în cantonamentul naţionalei României, unde a fost convocat în premieră şi poate deveni cel mai tânăr fotbalist din istoria primei reprezentative.

Sali a făcut un pas imens şi a trecut de la naţionala U17 la echipa de seniori. Mirel Rădoi i-a acordat încredere şi el ar putea debuta pe 11 sau 14 noiembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Vlad Chiricheş a vorbit despre tânărul jucător la conferinţa de presă şi a spus că este un fotbalist foarte bun şi că la antrenamente a fost foarte rălaxat. 

”Încă nu a avut şansa să dea mingea printre picioare!”

”Dacă vom fi la fel de concentraţi, la fel de hotărâţi să câştigăm acest meci, o vom face fără doar şi poate. În meciul din Islanda, am jucat cu sabia deasupra capului, pentru că trebuia să câştigăm neapărat şi s-a văzut o determinare extraordinară din partea noastră.

I-am spus lui Sali să aibă încredere, să joace foarte relaxat şi l-am văzut că în antrenamente este foarte dezinvolt şi este un jucător foarte bun. Dar cu datul printre picioare, încă nu a avut şansa. Jucătorii tineri care vin la echipa naţională au personalitatea şi calitatea necesară să se ridice la un nivel foarte bun la orice meci”, a spus Vlad Chiricheş, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: vlad chiricheş-sali-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare