Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce simţi când ai Coronavirus. Fotbalistul Fiorentinei a povestit ce simptome a avut înainte să ajungă la spital: "M-am trezit ud leoarcă!"

Ce simţi când ai Coronavirus. Fotbalistul Fiorentinei a povestit ce simptome a avut înainte să ajungă la spital: "M-am trezit ud leoarcă!"

Serie A

Comentarii

Dusan Vlahovic (20 de ani), fotbalistul Fiorentinei infectat cu Coronavirus, a povestit într-o postare pe reţelele sociale ce a simţit înainte de a merge la spital pentru a face testul, care a ieşit pozitiv. Serie A fost lovită în plin de Coronavirus, după ce mai mulţi fotbalişti au fos detecaţi pozitivi la testul pentru COVID-19.

Vlahovic poveşteşte că s-a trezit transpirat tot din somn, apoi şi-a luat temperatura. Sârbul trebuie să stea în carantină acum pentru a se reface.

"Eram acasă, am dormit şi când m-am trezit eram ud leoarcă de sudoare. Mi-am luat temperatura, nu era mare, am luat un paracetamol. Seara, febra a crescut, a ajuns la 39 de grade şi m-am dus la spital. Nu credeam că am coronavirus. Asta e, acum sunt bine", a dezvăluit atacantul de 20 de ani.

Jucătorul grupării viola a precizat şi ce i s-a recomandat. "Acum nu mai fac nimic, trebuie doar odihnă. Stau izolat 14 zile şi apoi totul a trecut. Nu am voie să mă apropii de nimeni şi atât", a explicat Vlahovic.

Coronavirusul a lovit în plin Serie A

Pandemia de Coronavirus a lovit puternic Italia, iar apoi s-a răsfrâns şi asupra fotbalului din Serie A şi ligile inferiroare. Doar în Serie A exită cini cazuri de fotbalitşi infectaţi cu Coronavirus la Fiorentina, cinci la Sampdoria şi unul la Juventus. La sugestia premierului italian, fotbalul din Italia s-a oprit din cauza COVID-19.

Afla mai multe despre: dusan vlahovicserie acoronavirus 

viewscnt
Articole similare