Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ŞOC ar fi fost în Liga 1. Florinel Coman, transfer la o rivală a FCSB-ului din play-off: "Trebuia să batem palma"

Ce ŞOC ar fi fost în Liga 1. Florinel Coman, transfer la o rivală a FCSB-ului din play-off: "Trebuia să batem palma"

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să-şi joace meciul din prima etapă a play-off-ului, duminică, împotriva lui Sepsi, iar echipa lui Elias Charalambous poate profita de eşecul suferit de Rapid, vineri, în faţa Farului.

Cu o victorie în meciul cu Sepsi, FCSB îşi poate mări avansul faţă de Rapid la şapte puncte. Patronul echipei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a recunoscut că îi este teamă de forma lui Florinel Coman şi că regretă şi acum că nu l-a adus pe atacantul FCSB-ului, în toamna anului 2020.

"Sincer vă spun, eu, de ani de zile, îl văd pe Coman un fotbalist peste cei care sunt în România în momentul de faţă. Chiar acum vreo trei ani de zile, când Coman nu prea juca, iar patronul era supărat pe el şi chiar declara că îl dă şi cu 500.000, atunci trebuia noi să luăm legătură cu el. După părerea mea, în fotbalul românesc este cel mai bun jucător. E cel mai periculos din prima ligă a României.

N-a fost o discuţie atunci cu cei de la FCSB, dar eu însumi îmi ziceam ce bine ar fi fost să-l fi adus pe Coman acum 2-3 ani, când a fost accidentat. După accidentare, n-a jucat foarte bine 3-4 meciuri şi erau probleme între el şi domnul Becali. Atunci trebuia să batem noi palma şi să-i spunem: <<Hai la noi, aici găseşti un loc bun!>>.

Mi-aş fi dorit foarte tare o extremă ca el în echipa noastră. E un jucător extraordinar, de el mă tem cel mai tare. E şi Olaru acolo, dar, după părerea mea, Coman e cel mai periculos jucător. Când el prinde o zi bună, atunci şi FCSB merge foarte bine" , a declarat Dioszegi pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare