Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Adrian Şut după meciul cu CS Mioveni: ”Ne dorim să terminăm pe primul loc!”

Ce spune Adrian Şut după meciul cu CS Mioveni: ”Ne dorim să terminăm pe primul loc!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, luni seară, cu scorul de 5-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pentru FCSB au marcat Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87).

Golul echipei CS Mioveni a fost marcat de Antal (74).

Meciul a început cu 10 minute întârziere, deoarece jucătorii de la CS Mioveni au protestat faţă de neplata salariilor.

La finalul meciului, Adrian Şut a recunoscut că vrea să încheie anul calendaristic pe podium, totuşi recunoaşte că diferenţa de puncte faţă de adversari este destul de mare. 

Fotbalistul a fost întrebat şi despre situaţia de la CS Mioveni, unde salariile jucătorilor nu au mai fost primite din luna iulie. Adrian Şut susţine că situaţia este una dramatică. 

”Ne dorim să terminăm pe primul loc!”

”Mă bucur că a câstigat echipa, că am ajutat. Nu e important cine marchează, contează să câştigăm fiecare meci. Dacă dai gol şi nu câştigi, e degeaba. Noi sperăm, muncim la fiecare antrenament, sperăm să câştigăm toate meciurile la diferenţe cât mai mari.

Pintilii a fost tot timpul alături de noi, ne cunoaşte pe toţi, are discuţii cu noi, ne pregătim foarte bine. Dacă se poate, ne dorim să câştigăm fiecare meci până la final, asta e obiectivul nostru. Ne dorim să încheiem anul cât mai sus. Ne dorim să terminăm pe primul loc, dar e diferenţa mare.

E păcat pentru ei că trec prin această perioadă dificilă. Sunt o echipă organizată, am avut puţine probleme să îi desfacem. După gol a fost mai uşor. Nu pot să vorbesc despre situaţia financiară. Nu e o situaţie bună. Pentru jucători nu este corect. Chiar dacă nu au rezultatele aşteptate, ei muncesc. Uneori le iese, alteori nu”, a declarat Adrian Şut.

Afla mai multe despre: fcsb-adrian şut-cs mioveni 

viewscnt
Articole similare