Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune antrenorul lui Everton după ce a răpus liderul Arsenal: ”Planul nostru? Trebuie să rămânem concentraţi”

Ce spune antrenorul lui Everton după ce a răpus liderul Arsenal: ”Planul nostru? Trebuie să rămânem concentraţi”

Premier League

Comentarii

Everton a obţinut o victorie spectaculoasă în Premier League şi a învins rivala Arsenal, scor 1-0. La finalul partidei, antrenorul care a preluat Everton la finalul lunii ianuarie şi-a exprimat bucuria cu privire la această reuşită.

Sean Dyche a fost întrebat la flash-interviu care este planul echipei engleze pentru viitor, iar răspunsul tehnicianului a fost unul amuzant. El a spus că obiectivul principal al fotbaliştilor este să oprească mingea care se îndreaptă spre poarta echipei lor şi să o trimită în poarta adversarilor.

De asemenea, Dyche a mai spus că atmosfera de pe teren a fost într-adevăr ”senzaţională”, însă acest început nu înseamnă că echipa trebuie să îşi piardă concentrarea şi să nu mai muncească la fel de mult.

”Planul nostru? Trebuie să rămânem concentraţi”

”Planul nostru? Să oprim mingea din drumul spre poarta noastră şi să o trimitem în poarta lor”, a afirmat Sean Dyche.

”Am încercat să comasăm cinci săptămâni de pregătire într-o singură săptămână. Le-am dat jucătorilor foarte multe informaţii în aceste zile. Îmi plac aceste victorii cu 1-0. Toată lumea a muncit foarte mult, iar acest succes este uriaş.

Fanii ne-au împins de la spate. Atmosfera a fost senzaţională. Trebuie să muncim în continuare. Nu o să merg liniştit spre casă, cu gândul că am început perfect. Trebuie să rămânem concentraţi”, a mai spus Sean Dyche.

În ciuda acestei victorii, Everton rămâne pe loc de retrogradare, respectiv 18, cu 18 puncte acumulate în 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: sean dyche-everton-arsenal 

viewscnt
Articole similare