Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Billel Omrani despre statutul său de rezervă la FCSB: ”Nu sunt 100%!”

Ce spune Billel Omrani despre statutul său de rezervă la FCSB: ”Nu sunt 100%!”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă.

Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty.

A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani - şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

La finalul meciului, Omrani a oferit mai multe declaraţii. Atacantul a fost întrebat şi despre statutul său de rezervă. Omrani spune că este ceva normal, deoarece nu este sută la sută pregătit fizic.

”Nu sunt 100%!”

”Mă bucur că am marcat, a fost foarte greu, un teren foarte greu. Trebuia să ne adaptăm la teren, a plouat mult, asta e.

Am câştigat, trebuie să ne bucurăm acum. E atmosfera bună, câştigăm fiecare meci, trebuie să o ţinem tot aşa. Acum ne gândim la meciul cu CFR, care va fi foarte greu.

E un meci special cu CFR, am fost acolo mulţi ani, trebuie să ne dăm viaţa pe teren să câştigăm cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, e normal. Eu nu am jucat patru luni în vară, e greu să joci imediat, apoi a venit Compagno, a dat goluri, e normal să joace. Am dat şi eu gol, trebuie să dau în continuare. Cea mai importantă este echipa.

A fost greu, nu am avut pregătire, acum sunt mai bine, m-am adaptat, e altă atmosferă, alt joc, e foarte bine aici, mă simt foarte bine. Nu sunt 100%, dar după cantonamentul de iarnă cred că voi fi”, a spus Billel Omrani, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-billel omrani-superligă 

viewscnt
Articole similare