Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Cristina Neagu după egalul cu Brest: ”Nu a fost un gol imposibil!”

Ce spune Cristina Neagu după egalul cu Brest: ”Nu a fost un gol imposibil!”

Handbal

Comentarii

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a obţinut în ultima secundă o remiză pe teren propriu, duminică, cu formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-30 (15-18), în etapa a XIII-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM este lider în grupă şi calificată anterior în sferturile de finală.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu, 9 goluri, Dembele, 5 goluri, iar de la Brest s-a remarcat Jaukovic 8 reuşite.

Cristina Neagu a marcat golul egalării în ultima secundă a partidei, iar la finalul meciului a spus că a marcat goluri mai importante în carieră decât acesta. 

”Nu a fost un gol imposibil!”

”Vreau să le mulţumesc foarte mult, pentru că va fi un moment care va rămâne în amintirea mea. Sala a fost arhiplină astăzi şi sunt foarte fericită şi onorată să primesc aceste aprecieri.

Da, mă bucur că am reuşit să egalăm şi să luăm un punct, mai ales că ratasem acel şapte metri cu un atac înainte. Pentru noi, un punct cât o victorie pentru că ne menţine în fruntea grupei. Vrem să mergem săptămâna viitoare la Ljubljana şi să câştigăm, pentru a rămâne acolo.

Nu a fost un gol imposibil. Un gol cât un punct, dar sunt convinsă că am înscris în cariera mea goluri mai importante decât acesta. Însă, da, cel puţin în momentul acesta este un gol cât un punct şi ne dorim să rămânem acolo. Nu ştiu, cumva, să prindem un adversar mai accesibil în sferturi, cu toate că cele patru formaţii din cealaltă grupă sunt foarte puternice”, a declarat Cristina Neagu, la finalul partidei cu Brest.

CSM Bucureşti, deja calificată în sferturile Ligii Campionilor, remiză în ultima secundă cu Brest

În urma rezultatului, CSM Bucureşti are 22 puncte, cu un bilanţ de 10 victorii, două remize şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi încă din etapa trecută. Pe locul 2 se află Vipers (21), urmată de Odense (16).

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Vipers - Krim Ljubljana 36-31, FTC Budapesta - SG BBM Bietigheim 28-23 şi DHK Banik Most - Odense 19-37.

În ultimul meci din grupa A, CSM Bucureşti va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 şi 27-25 cu SG BBM Bietigheim, 31-27şi 40-31 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 13 etape, Neagu a adunat 1.009 goluri marcate.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Afla mai multe despre: handbal-neagu-brest 

viewscnt
Articole similare