Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Didier Deschamps după ce şi-a prelungit contractul cu Franţa: ”Noi avem ca obiectiv calificarea la Euro 2024!”

Ce spune Didier Deschamps după ce şi-a prelungit contractul cu Franţa: ”Noi avem ca obiectiv calificarea la Euro 2024!”
Comentarii

Didier Deschamps şi-a prelungit contractul de selecţioner al Franţei până în 2026, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).

După ce anunţul a fost oficial, Didier Deschamps a oferit mai multe declaraţii. El susţine că are ca obiectiv să califice echipa la EURO 2024. 

”Noi avem ca obiectiv calificarea la Euro 2024!”

”Vă anunţ ceva ce este o imensă plăcere pentru mine. Sper să vă bucuraţi şi voi. Preşedintele a decis să-mi prelungească contractul până în 2026, îi mulţumesc preşedintelui pentru susţinerea lui permanentă şi continuarea încrederii.

Este ceva esenţial în funcţionarea echipei Franţei, a relaţiei dintre antrenor şi preşedinte, în special în relaţia cu grupurile şi cu jucătorii. Ceea ce contează nu este ce se află în spate. Cel mai important lucru este ceea ce se află mereu în faţa noastră.

Avem obiective importante, cu o lună martie aglomerată, cu două meciuri mari împotriva Olandei şi Irlandei. Noi avem ca obiectiv calificarea la Euro 2024, în Germania. Puteţi să vă bazaţi pe mine şi pe tot staff-ul, pentru a asigura că echipa Franţei este menţinută la cel mai înalt nivel internaţional”, a spus Deschamps.

Numit pe 9 iulie 2012, Didier Deschamps are 89 de victorii, 28 de remize şi 22 de înfrângeri în 139 de meciuri cu echipa Franţei. Guy Stéphan, asistentul lui Didier Deschamps, Franck Raviot, antrenorul portarilor, şi Cyril Moine, preparatorul fizic, îşi vor continua misiunea cu Les Bleus până în 2026.

Afla mai multe despre: didier deschamps-franţa-euro 2024 

viewscnt
Articole similare