Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune directorul lui Galatasaray despre Olimpiu Moruţan după evoluţiile românului de la Pisa: ”Cluburile se uită la propriul buget!”

Ce spune directorul lui Galatasaray despre Olimpiu Moruţan după evoluţiile românului de la Pisa: ”Cluburile se uită la propriul buget!”

Fotbal intern

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat la Pisa, după doar un sezon în care a evoluat în tricoul celor de la Galatasaray.

Directorul clubului Galatasaray, Cenk Ergun, a declarat că Pisa nu a înaintat o solicitare oficială pentru realizarea transferului definitiv, în ciuda informaţiile apărute în ultima vreme în presă. 

De asemenea, oficialul formaţiei Cim Bom Bom a spus că Moruţan are contract de împrumut până la finalul sezonului. Astfel, situaţia mijlocaşului român va fi clarificată abia atunci.

”Cluburile se uită la propriul buget!”

"Până acum, pentru Moruţan şi Mohamed (n.r. împrumutat la Nantes) nu a venit vreo solicitare. Cluburile se uită la propriul buget, dar nu există nimic momentan.

Mă întâlnesc cu antrenorul lor şi este foarte mulţumit de el (n.r. de Moruţan). Pot spune că ambii jucători ai noştri sunt în locuri bune, acolo unde sunt împrumutaţi.

Nu am primit nicio notificare oficială până acum. Ei vor analiza situaţia. Dacă Pisa promovează, opţiunea de cumpărare va deveni obligatorie.

Dacă îmi amintesc bine, această opţiune ar trebui să fie de 5,5 milioane de euro. Sa vedem, contractul lui de împrumut este până la finalul sezonului. El va fi evaluat la finalul sezonului”, a spus oficialul Galatei, potrivit Fanatik.tr.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan-galatasaray-pisa 

viewscnt
Articole similare