Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Florinel Coman după partida cu Farul Constanţa: ”În teren, te ia capul!”

Ce spune Florinel Coman după partida cu Farul Constanţa: ”În teren, te ia capul!”

FCSB

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

La finalul meciului, Florinel Coman a oferit mai multe declaraţii. El susţine că a fost supărat pe arbitru şi că tensiunea din timpul meciului l-a afectat. De asemenea, el a vorbit despre partida cu CFR.

”Am văzut fazele şi părerea e că, în prima fază, Alibec îl faultează pe Tamm, care a dat pe lângă ea şi a scăpat şi a ieşit acel cartonaş. Dar asta este, am pierdut şi suntem foarte trişti. (...)

Şi eu am fost supărat pe arbitru, cu toţii suntem. În teren, te ia capul, să spun aşa. Acum ne-am relaxat, ne gândim ce am făcut bine şi rău şi să scoatem greşelile din jocul nostru.

Nu ştiu, nu depinde de mine, mă antrenez bine, este un vestiar unit, suntem fericiţi, nu contează cine joacă, ci să strângem puncte. E un duş rece, care sper că ne-a trezit, pentru că nu am ştiut să gestionăm ultimele 20-30 de minute.

Orice echipă are şi perioade cum au avut ei, dar la ce am văzut în acest campionat, cred că e o candidată serioasă.

Cu CFR, va fi un meci foarte greu, sper să fie plăcut, deschis, noi mergem să atac[m, trebuie să câştigăm şi poate reuşim să luam cele 3 puncte.

Trebuie să ne luăm revanşa cu CFR, arătăm foarte bine, trebuie să fie atmosfera foarte bună, ca şi până acum, suntem muncitori, umili şi aşteptăm rezultatele pe care le muncim”, a spus Coman, la finalul meciului. 

Farul a învins pe FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri, scor 3-2, după ce în minutul 90+4 era 2-1 pentru bucureşteni

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. 

După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Afla mai multe despre: fcsb-farul-florinel coman 

viewscnt
Articole similare