Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Gică Hagi după ce a fost aprobat proiectul pentru noul stadion din Constanţa: ”Să vedem ce se întâmplă!”

Ce spune Gică Hagi după ce a fost aprobat proiectul pentru noul stadion din Constanţa: ”Să vedem ce se întâmplă!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat oficial că va avea un nou stadion, după ce Guvernul României a aprobat proiectul, iar Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii.

Stadionul pe care Gică Hagi l-a dorit atât de mult la Constanţa va fi construit. Guvernul României a aprobat proiectul şi urmează să înceapă lucrările de demolare a stadionului vechi.

Noua arenă de la Constanţa va face parte dintr-un complex sportiv, care va mai cuprinde teren de antrenament, stadion de atletism, săli de antrenament, de conferinţe.

Suporterii dobrogeni au motive de sărbătoare. Pe lângă rezultatele foarte bune ale Farului, din acest sezon, Constanţa se va bucura şi de un nou stadion.

Clubul din Constanţa a anunţat oficial că proiectul noului stadion a fost aprobat miercuri de Guvernul României şi urmează să înceapă lucrările. Mai întâi va fi demontată vechea arenă şi aici urmează să fie ridicat noul stadion, care va avea o capacitate de 18.000 de locuri:

Hagi a fost întrebat la conferinţa de presă despre noul stadion. ”Regele” a fost rezervat în privinţa declaraţiilor. El susţine că aşteaptă să vadă cum se vor desfăşura lucrurile. 

”Să vedem ce se întâmplă!”

”Să mai vedem până când se întâmplă, deocamdată e doar o aprobare. Să se ţină cont de termenii care sunt, Constanţa e un oraş mare, merită din toate punctele de vedere acest lucru.

E un oraş care îşi doreşte sport, vrea sport şi e nevoie de un stadion modern, nu un stadion care era în condiţiile alea”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: farul constanţa-gică hagi-superligă 

viewscnt
Articole similare